Joseba Garmendia rugirà a Formentera

0
2096
Joseba va debutar a Primera Divisió el 27 d’agost de 2006.

@futbolpitiuso La SD Formentera torna a confiar en l’experiència d’un futbolista que ha jugat a Primera Divisió. El quart fitxatge del club per a la pròxima temporada és Joseba Garmedia Elorriaga (4 d’octubre de 1985, Basauri, Biscaia), migcampista de 32 anys provinent del Club Deportivo Palencia Balompié, que milita al grup 1 de Segona Divisió B. Té una alçada d’1,82 cm i 73 kg de pes. S’ha format a les categories inferiors de l’Athletic Club de Bilbao i va jugar les dues primeres temporades a Segona B.

Va debutar a Primera Divisió el 27 d’agost de 2006 al súper derbi basc: Athletic Club-Reial Societat, que va finalitzar amb empat a un gol. Va seguir a la màxima categoria els tres anys següents, on va disputar un global de 45 partits on va marcar 3 gols. En aquell moment era un jugador jove i en plena formació, el que va provocar que disposés de pocs minuts al primer equip. La seva sortida del club basc es va produir en l’any 2009.

Moto Rent Mitjorn

En juliol d’aquell mateix any va fitxar pel CD Numància (Segona Divisió) per dues temporades. L’Athletic Club es va guardar una opció de recompra dels seus drets per exercir-la abans del 30 de juny de 2010. Dos anys després d’haver jugat Sòria, va fer el salt a Catalunya. El 29 de juliol de 2011 es va fer oficial el seu fitxatge pel Girona F.C (Segona Divisió). Va patir una lesió i no va gaudir de gaires minuts, pel que no se li renova el contracte i el gener de 2014, després de mig curs parat, fitxa pel CD Mirandés (Segona Divisió), on va jugar 15 partits i va marcar 2 gols.

L’agost de 2014 fitxa pel Real Múrcia C.F. (Segona B), i el març de 2016, ja començada la temporada, per la Societat Esportiva. La temporada 2016/17 la va jugar amb l’UD Socuéllamos (Segona B), on va disputar 16 partits, 12 d’ells de titular, i un total de 1070 minuts sobre el terreny de joc.

La temporada passada, 2016/17, l’ha jugat al Club Deportivo Palencia Balompié (Segona B), on ha gaudit de 1015 minuts de joc en els 14 partits que va disputar en lliga, 12 d’ells de titular. Ara arriba a les ordres de Tito García Sanjuán per aportar experiència a l’equip que jugarà per primera vegada a Segona Divisió B.

Se suma així a l’arribada dels nous jugadors del club com Álvaro Muñiz, Chechu Grana, i Samuel San José.

barbaroja

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.