Pirri ho torna a fer

0
2409

La SD Formentera segueix donant forma al projecte esportiu de la temporada 2018/19 que competirà a Tercera Divisió. L’última incorporació que arriba al primer equip és Juan Cifre Navas (Palma de Mallorca, 26/05/1993), lateral dret de 25 anys procedent de la UD Poblense.

Es tracta d’un jove jugador que s’ha format a la pedrera del RCD Mallorca on ha passat per gairebé totes les categories. Després d’estar dues temporades a Tercera Divisió amb l’equip filial del club vermellenc, va aconseguir l’ascens a Segona B. El seu bon paper i la importància del jugador dins el filial del Mallorca, varen fer que arribés a debutar amb el primer equip a Segona Divisió A.

Juan Cifre, ha set un dels reforços més desitjats per la Direcció Esportiva de la SD Formentera des que es va començar amb la planificació de la temporada 18/19. “L’arribada de Juan Cifre ens deixa molt i molt contents. És un futbolista que teníem present des de fa temps, i hem estat pendents de la seva situació durant aquest estiu. Ara s’ha pogut fer i la felicitat que tenim tant el cos tècnic com jo de poder comptar amb Juan Cifre com a lateral dret és molt gran”, ha delcarat José Quereda “Pirri”, Director Esportiu del club.

La carrera esportiva de Juan Cifre també passa per clubs com el filial de l’Sporting de Gijón (Segona B) i el CD Llosetense (2aB), en aquest últim hi va jugar en qualitat de cedit.

La darrera temporada, 17/18, Cifre, va fitxar per l’UD Poblense, en un projecte ambiciós que pretenia pujar de categoria. L’equip blau-grana va jugar playoff d’ascens a Segona B, però va caure contra el CF Salamantino, equip que finalment va pujar a la categoria de bronze.

Ara, la següent aturada de Juan Cifre és Formentera, on el club inicia una nova etapa amb el jove entrenador, Ivan Gómez, i l’experimentat Director Esportiu, José Quereda “Pirri”. El nou jugador roig i negre serà contractat per una temporada amb opció a una més si s’aconsegueix l’ascens a Segona B.

Cifre, és un jugador molt conegut al futbol balear que es caracteritza per ser un lateral dret de llarg recorregut. “És un futbolista defensiu amb caràcter atacant. Puja molt i bé per banda, té bon centre, és ràpid i té arribada. Per la seva manera de veure el futbol, és un jugador que s’adapta perfectament al sistema que vol Iván Gómez. Juan Cifre va ser important al Real Mallorca i a l’Sporting de Gijón “B” i aquí també ho serà. A més, el fet d’estar tant temps a les pedreres i filials del Mallorca i Sporting de Gijón, fa que el jugador vingui amb una educació esportiva de molt nivell”, ha destacat el Director Esportiu, Pirri.

Segons explica el mateix Director Esportiu, el fitxatge de Juan Cifre no ha set una opció fàcil: “És cert que hem tingut altres opcions, però la de Joan Cifre sempre ha estat molt present. Vàrem esperar molt de temps a un jugador que estava l’any passat amb nosaltres i s’havia compromès amb el club al fet que si jugava a Tercera, seria a la SD Formentera, però finalment no va ser així i va marxar a un altre club de Tercera d’un altre grup. Sincerament, això ens va deixar una mica tocats. Hem tingut altres opcions, algunes interessant i altres no tant. Per sort, tenim a Agus Ojeda, que és un jugador molt polivalent, i ara amb la incorporació de Juan Cifre, tenim ben cobertes les posicions de banda”.

El nou jugador del Formentera ha tingut diverses propostes sobre la taula aquest estiu, però el projecte ambiciós i atractiu del club roig i negre ha set el que més l’ha motivat. “Hem tingut sort que tot el que l’hi ha sortit no l’hi ha agradat del tot i ens ha escollit a nosaltres. Tenim un projecte molt seductor on no tot són diners. Per això, valorem que un jugador tan cotitzat com Juan Cifre, vulgui venir al nostre club. Tots sabem que el seu nivell és de categoria superior, i per aquest motiu estem tan contents. Cifre, ha posat molt de la seva part. La negociació va ser molt bona, transparent i amb molt bona predisposició per la seva part i pels seus agents. He de dir que com a persona em va guanyar en dos minuts”, ha declarat Pirri.

El jugador s’incorporarà a la disciplina del club el divendres, 3 d’agost, i ja participarà de l’entrenament a les 20.00 h. També podria gaudir d’alguns minuts en el partit amistós que jugarà la SD Formentera contra el CF Sant Rafel, el diumenge 5 d’agost a les 20.00 h.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.