Okaerinasai

0
1571

La SD Formentera es complau a anunciar que Daisuke Uemura (Osaka, Japó, 14/03/1990) vestirà la samarreta roja i negra la temporada 2020/21. Es tracta d’un extrem de 30 anys que arriba procedent del PE Sant Jordi, que ha competit a Regional Preferent i ha aconseguit l’ascens a Tercera Divisió.

La posició habitual del nou jugador de la SD Formentera és extrem dret, encara que també pot fer funcions d’extrem esquerre o mitja punta. És un jugador ambidextre que destaca per la rapidesa i tècnica amb la pilota.

Daisuke, compta amb molta experiència en el món del futbol. Les seves primeres passes en aquest esport les va fer al seu país natal amb l’equip de l’Institut Kumiyama High School, que jugava a la lliga escolar.

En la temporada 2011-12 va entrar a la Universitat. Allí va formar part de l’equip Kokushikan, que competia a Primera Divisió Universitària del Japó.Des de ben petit, Uemura, va ser un gran seguidor de la lliga espanyola de futbol i una vegada cursats els estudis universitaris, va decidir posar rumb a Europa, i concretament a Catalunya, per continuar la seva formació esportiva.

Va dedicar pràcticament un any sencer en poder tramitar el seu visat, un fet que li va dificultar poder jugar amb algun equip. Una vegada ho va poder solucionar, va completar una dilatada trajectòria al Grup 5 de Tercera Divisió amb els clubs:

  • 2014/15 – UDA GRAMANET
  • 2015/16 – UE CASTELLDEFELS
  • 2016/17 i 17/18 – CERDANYOLA FC
  • 2018/19 – TERRASSA FC (Playoff ascens a Segona B. Va perdre en 2a ronda davant el Compostel·la)

En l’abril de 2019, Daisuke, va provar sort a la Segona Divisió de Finlàndia amb l’Ekenäs IF, on hi va jugar fins octubre 2019 (la lliga a Finlàndia es juga d’abril a octubre).

En gener de 2020 va fitxar pel PE Sant Jordi amb qui va fer història en guanyar el títol de lliga de Regional Preferent i aconseguir l’ascens a Tercera Divisió.

L’experimentat davanter japonès ja coneix les Pitiüses i ve molt il·lusionat pel projecte formenterer: “Estic molt content de fitxar pel Formentera. Tinc moltes ganes de començar a treballar per ajudar a l’equip a aconseguir el seu objectiu. És molt motivador el projecte esportiu del club i estic segur que aquesta temporada serà un gran any”, ha manifestat Daisuke Uemura.

El jugador s’incorporarà a la plantilla a mitjans del mes d’agost per iniciar la pretemporada.

Benvingut a Formentera i molta sort, Daisuke!

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.