“Tinc molt bones sensacions”

0
804

La SD Formentera continua confeccionant la plantilla del primer equip per a la temporada 2021/22 i fa oficial la renovació del porter de 19 anys, Daniel Garcia Lozano (Eivissa, 28/09/2001).

El jove futbolista va arribar a Formentera l’estiu de 2020, procedent de l’equip juvenil de la SCR Penya Deportiva de Santa Eulària, i ha format part del planter de porters del primer equip a Tercera Divisió.

Aquesta temporada passada, Dani, va patir una lesió d’espatlla que el va mantenir apartat dels terrenys de joc durant uns mesos, i arrenca l’il·lusionant repte a Segona RFEF amb moltes ganes i confiança: “Estic molt content de poder formar part de l’equip un any més. Tinc moltes ganes i il·lusió de començar aquesta nova temporada amb nous reptes. Sabem que serà una categoria més difícil i que ens exigirà més, però tinc molt bones sensacions i moltes ganes d’arrencar”, ha manifestat Dani Garcia.

TRAJECTÒRIA ESPORTIVA

Dani Garcia, va fitxar per la SDF a principis de la temporada 2020/21. El jove jugador va arribar de l’equip juvenil on va disputar la lliga nacional sent el capità i un dels homes més importants de la plantilla.

La seva formació esportiva l’ha desenvolupat íntegrament a l’illa d’Eivissa i ha format part dels equips:

  • PE Sant Jordi (des de Prebenjamí fins a infantil)
  • Sant Agustí (Cadet 1r any)
  • Penya Blanc i Blava (Cadet 2n any i Juvenil lliga nacional)
  • SCR Penya Deportiva (Juvenil 3r any lliga nacional)

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.