“Estic feliç perquè a Formentera em sent valorat i el repte m’il·lusiona”

0
743

El porter càntabre Óscar Santiago Rumayor (Santander, 20/01/1991) i la SD Formentera han acordat la renovació per a la pròxima temporada en què l’equip tornarà a competir a Segona RFEF.

En la temporada passada, 2021/22, Óscar va ser una de les peces imprescindibles de Míchel Alonso i va finalitzar la campanya amb les següents xifres:

• 3.113 minuts jugats
• 35 partits disputats (33 lliga i 2 Copa Federació)
• 32 gols encaixats (mitjana de 0,91 gols per partit)
• 11 partits imbatut

L’entrenador Míchel Alonso destaca la importància de la seva continuïtat: “Molt content amb la seva renovació. La temporada passada va ser un jugador molt important per a l’equip i considerem, que era una de les renovacions prioritàries de la plantilla, per trajectòria i experiència”.

Amb 31 anys, Óscar Santiago, ha celebrat la seva renovació no només en l’àmbit esportiu, sinó també familiar: “Estic feliç perquè a Formentera em sent valorat i el repte m’il·lusiona. La confiança que em mostra el cos tècnic, la directiva i l’afició, juntament amb la meva confiança en com va creixent el club, han estat clau per a continuar la temporada vinent. A més, la meva família està encantada a l’Illa i és un aspecte que també ha tingut molt de pes en la decisió”.

TRAJECTÒRIA ESPORTIVA

Óscar Santiago va donar les primeres passes com a futbolista a equips del seu barri com Los Ríos i l’Escola Municipal de Futbol de Santander. En l’etapa cadet, va fitxar pel Racing de Santander on va jugar fins a arribar a l’equip filial de Tercera Divisió.

En la temporada 2012/13, Óscar Santiago, va deixar la seva Cantàbria natal per iniciar una nova etapa a Galicia, concretament amb el Celta B (3a Div.). En l’equip celeste va completar 3 anys prolífics on va aconseguir l’ascens a Segona B i va començar a treballar en dinàmica del primer equip.

Però, en la temporada 2015/16, va veure com se li obria de nou l’oportunitat de tornar al seu estimat Racing i va fitxar pel club càntabre per a jugar al primer equip en la categoria de bronze.

A partir de la temporada 2016/17, Óscar Santiago, ha en els següent equips acumulant experiència i assumint jerarquia dintre dels vestuaris:

• 2016/17 – Real Balompédica Linense (2a B)
• 2017/18 – Caudal (2aB)
• 2018/19 – Lleida Esportiu (2a B)
• 2019/20 – CF Talavera de la Reina (2a B)
• 2020/21 – Agrupación Estudiantil (3a Div.)

Va arribar a Formentera en el mercat d’hivern de la temporada 2020/21 i ara complirà el seu 3r any de roig-i-negre.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.