La SD Formentera fa oficial el quart fitxatge per a la temporada vinent, 2022/23. Es tracta del davanter de 20 anys Markuss Kalnins (Riga, Letònia, 18/09/2001), que arriba procedent del CE Andratx que en l’última temporada ha competit a 2a RFEF.

“Markuss és jugador d’atac en edat sub 23, que es pot adaptar a qualsevol posició ofensiva, preferentment en la posició d’extrem. Ens aportarà, sobretot, velocitat i energia en l’últim terç del camp”, ha destacat l’entrenador Míchel Alonso.

El jove jugador arriba a Formentera il·lusionat pel projecte: “Estic molt feliç per fitxar amb un equip com Formentera. Sé que és un club seriós i l’última temporada va fer un gran campionat. Tenc moltes ganes d’arribar i començar a treballar amb els meus nous companys”, ha declarat Markuss Kalnins.

TRAJECTÒRIA ESPORTIVA

El nou jugador del Formentera, Markus Kalnins, es va formar com a jugador de futbol al seu país, Letònia, amb els clubs Valmiera FC, SK Super Nova i JDFS Alberts.

En l’any 2018, en edat juvenil, va venir a viure a Espanya, i concretament a Mallorca, on es va enrolar amb el San Francisco en categoria Divisió d’Honor i posteriorment al juvenil del RCD Mallorca que també competeix en DH.

Va fer el salt al futbol sènior en la temporada 2020/21 en fitxar pel CE Andratx (3a Div.) amb el qual va aconseguir l’ascens a 2a RFEF.

Aquesta última temporada, també a les files del club andritxol, Markuss ha competit a un gran nivell i ha disputat 30 partits (28 en lliga i 2 en Copa del Rei) i ha marcat 1 gol.

A més, Markuss, també compta amb experiència com a futbolista internacional. L’any 2017 va ser convocat amb la selecció sub 17 del seu país, i en l’any 2021 amb la selecció sub 21, a l’anar convocat en els partits davant Alemanya i San Marino.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.