Hi ha Javi Rosa per estona

0
117

Ens complau anunciar la renovació d’un dels jugadors més carismàtics de la plantilla del primer equip, Javi Rosa (Múrcia, 10/07/1984). El defensa de 33 anys i la SD Formentera han arribat fàcilment a l’acord de continuïtat per a la temporada 2018/19 després d’haver-se reunit ambdues parts.

Rosa, ha set un dels jugadors més valorats de la temporada a Segona B i ha demostrat sempre el seu compromís per la samarreta del Formentera. Des de la Direcció Esportiva del club manifesten la seva satisfacció: “Estem molt contents per la renovació de Javi Rosa. És un jugador que aporta molt futbolísticament i una persona que fa grup al vestuari. Valorem positivament el seu interès per seguir a Formentera i estem encantats que segueixi amb nosaltres”.

Javi Rosa no podrà començar la temporada a causa del trencament de dos lligaments del genoll dret; lligament creuat anterior (LCA) i lligament lateral interior (LLI). Una lesió que l’obligarà a passar per quiròfan. A l’espera d’una data per l’operació, es descarta per complet que pugui iniciar la temporada 2018/19 amb l’equip.

Enhorabona Javi, i molts d’ànims en la teva recuperació!

Hi ha Javi Rosa per estona

Ens complau anunciar la renovació d’un dels jugadors més carismàtics de la plantilla del primer equip, Javi Rosa (Múrcia, 10/07/1984). El defensa de 33 anys i la SD Formentera han arribat fàcilment a l’acord de continuïtat per a la temporada 2018/19 després d’haver-se reunit ambdues parts. Rosa, ha set un dels jugadors més valorats de la temporada a Segona B i ha demostrat sempre el seu compromís per la samarreta del Formentera. Des de la Direcció Esportiva del club manifesten la seva satisfacció: “Estem molt contents per la renovació de Javi Rosa. És un jugador que aporta molt futbolísticament i una persona que fa grup al vestuari. Valorem positivament el seu interès per seguir a Formentera i estem encantats que segueixi amb nosaltres”. Javi Rosa no podrà començar la temporada a causa del trencament de dos lligaments del genoll dret; lligament creuat anterior (LCA) i lligament lateral interior (LLI). Una lesió que l’obligarà a passar per quiròfan. A l’espera d’una data per l’operació, es descarta per complet que pugui iniciar la temporada 2018/19 amb l’equip. Enhorabona Javi, i molts d’ànims en la teva recuperació!

No hay comentarios

Dejar respuesta