La Societat Deportiva Formentera ha celebrat aquest diumenge 12 de juliol de 2020 les eleccions a la Presidència del Club amb una bona participació de socis i sòcies.

Toni Roig (Formentera, 27/09/1975), el soci que encapçalava l’única candidatura, ha set escollit pels votants com a nou President de la SD Formentera, amb 37 vots a favor i cap en blanc.

El nou President electe del club, ha declarat sentir-se molt content pel suport dels socis i sòcies i que assumeix el càrrec amb moltes ganes de treballar: “Som un grup de gent amb molta experiència dins i fora del món del Formentera. Hem vingut aquí per a treballar i no defallir. Els moments durs que hem viscut els últims mesos ens han fet més forts i ens han refermat en el nostre compromís. No prometem la glòria, ni grans èxits esportius, només oferim una enorme capacitat de feina i d’il•lusió per tirar endavant l’empresa més important de la nostra vida que és dur el Formentera, un club que complirà 50 anys en 2021, allà on es mereix, per Història i per l’esforç col•lectiu”.

Els principals reptes que haurà de superar el nou President seran “cohesionar la massa social del club, fer una estructura sòlida en futbol formatiu i saldar el deute econòmic de l’entitat”, ha explicat Toni Roig.

La Junta Directiva i l’organigrama del club estarà confeccionat per les següents persones:

  • Presidència i àrea de màrqueting i comunicació: Toni Roig
  • Vicepresidència esportiva: Felip Portas
  • Vicepresidència econòmica: Vicent Mayans
  • Vicepresidència social: Jaume Ferrer
  • Secretària: Pilar Serra
  • Tresorer: Sebastià Ferragut

Altres responsables que treballaran coordinats amb les vicepresidències:

  • Àrea Esportiva: Israel García, Carles Méndez (futbol base), Miquel Roig (cases i cartells)
  • Àrea Social: Óscar Campillo (socis i afició), Jane Wenham (50è aniversari)
  • Àrea de Màrqueting i comunicació: Maria Bixquert (Botiga i taquilla), Toni Ferrer, Paco Peralta i Jordi Mayans (Taquilla)

Pel que fa al primer equip, “els ascensos a categories superiors són possibles si tenim uns fonaments que ho permeten. Si som rigorosos amb la nostra gestió econòmica, si som seriosos amb els empleats del club, si els patrocinadors ens veuen amb la suficient solvència, arribarem allà on ens proposem com a club”, ha declarat Roig.

Transcurs de la jornada electoral

L’Assemblea General Extraordinària ha començat a les 10.00 h, en segona convocatòria, al pati exterior de la Sala de Juntes del Camp de Futbol, ajustant-se així a les normes preventives de la COVID-19 en l’àmbit social. S’ha mantingut la distància de seguretat entre els assistents, s’ha obligat a l’ús de la mascareta i s’ha dispensat de gel hidroalcohòlic a l’entrada al recinte.

La mesa electoral ha set presidida per una comissió formada per Xavi Guasch, Encarna Magaña i Pep Pujolet; que han set escollits per sorteig i que han vetllat pel compliment de la normativa en el procés electoral.

Abans de la votació, el candidat, Toni Roig, ha presentat davant el públic assistent les principals bases en què se subjecta el seu projecte esportiu, econòmic i social per al Club.

L’acte ha finalitzat en un ambient d’il•lusió i prosperitat per al futur de la SD Formentera.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.