Pim, pam… Javi Boix

0
1239

Ens complau anunciar l’arribada d’un nou jugador a la SD Formentera. Es tracta del davanter de 24 anys, Javier Boix Garcia (València, 04/01/1994), procedent de l’Atlético Saguntino, que competeix al grup III de Segona B.

Boix, va començar la temporada anterior a l’Olímpic de Xàtiva (G.VI Tercera Divisió), on va marcar 7 gols en la primera volta de lliga. En el mercat d’hivern, va fitxar per l’equip de Sagunt i va aconseguir fer un gol en la lliga de bronze, concretament contra la Penya Deportiva.

Segons apunta el Director Esportiu de la SD Formentera, José Quereda “Pirri”, el nou jugador roig i negre és un davanter polivalent que pot ocupar diverses posicions d’atac: “El que més ens agrada de Javi és la seva polivalència de mig camp endavant. Pot jugar per les dues bandes en atac, però també pel centre com a punta referent, segona punta o mitja punta. En el primer any de l’Atlético Saguntino a Segona B vaig tenir l’ocasió de veure vàries vegades a Javi Boix en directe i era un jugador que em cridava l’atenció. Baralla i lluita molt, és sobretot intel·ligent, interpreta molt bé el joc i és molt ràpid”.

El passat professional del nou jugador de la SD Formentera va començar a l’Utiel, de Tercera Divisió. En la temporada 2015/16, Javi Boix va signar amb l’Huracán, que competia a Segona B, i va estar dues temporades on va fer un play off. Posteriorment, amb el descens administratiu de l’Huracán, Boix va recalar al Cornellà, també de Segona B.

La temporada 2016/17, va seguir jugant a la categoria de bronze, però amb l’Atlético Saguntino. L’equip va quedar 11è i Javi Boix va jugar 31 partits i va fer tres gols.

La última temporada, 2017/18, va començar la lliga amb l’Olímpic de Xàtiva, però en el mercat d’hivern, va tornar al seu exequip, l’Atlético Saguntino.

Sense cap dubte, Javi Boix, és un futbolista jove però amb molta experiència al món del futbol. “El nostre míster té una idea molt clara i definida sobre el que vol i Javi encaixa perfectament en el projecte per les seves característiques. No fitxem mai a cegues. Hem fet un profund estudi de mercat aquest any i sabem quin és el nostre. Fa un mes que vaig contactar amb Javi Boix i si està aquí és perquè ha tingut paciència, ens ho ha demostrat i hem vist que des que el vaig cridar a estat receptiu a nosaltres, ens ha esperat per la il·lusió i ganes que tenia de venir a jugar a Formentera”, ha declarat el director esportiu, Pirri.

A pesar que fa un mes que es varen iniciar els contactes amb Boix, el seu fitxatge s’ha tancat en l’última setmana. “En els últims 7 dies és quan hem anat per ell, perquè ja tocava. Nosaltres marquem i portem els temps de tot. A més, Javi Boix, és una persona que transmet energia positiva i, sincerament, em va guanyar en aquests dies. Això sempre suma al que ja ens agradava d’ell que era l’aspecte futbolístic. Amb ell i Górriz, i un altre jugador que possiblement farem públic en els pròxims dies, podem estar tranquils i molt contents”, ha explicat Pirri.

Ara, Javi Boix arriba a Formentera amb la il·lusió del nou repte esportiu que dirigirà Ivan Gómez Roa. “Javi ens donarà més varietats en atac. Per la seva manera de ser i per les seves qualitats futbolístiques, s’adaptarà al que Ivan li demani quan li toqui jugar. És dels que sempre dóna la cara i treballa de manera incansable pel seu equip. Encertem de ple amb el jugador. He de dir, que l’aspecte econòmic no ha set imprescindible per la seva incorporació. De fet, el jugador ha donat un pas important perquè tenia millors propostes que les nostres en l’àmbit econòmic, però va entendre des del principi que econòmicament no podíem arribar al que els jugadors volen o esperen, i s’ha adaptat al que li hem ofert. Estem molt contents que s’hagi decantat per nosaltres i per la confiança que té amb el nostre projecte esportiu”, ha exposat José Quereda “Pirri”, Director Esportiu de la SD Formentera.

Està previst que Javi Boix s’incorpori a la disciplina d’Ivan Gómez Roa el dilluns 16 de juliol, dia en què l’equip iniciarà la pretemporada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.