Pressupost aprovat

0
659

El dissabte, 18 de desembre, la SD Formentera va celebrar l’Assemblea General Ordinària amb els socis i sòcies del club. Una trobada que es va produir al Local Social del Camp Municipal d’Esports de Formentera i que va servir per fer un repàs de la feina feta i donar a conèixer les propostes per a la temporada actual, 2021/22.

El president del club, Toni Roig, va iniciar l’acte fent una explicació dels objectius aconseguits en la temporada 2020/21. Una campanya especialment difícil que va estar marcada per la crisi que patia el club en l’àmbit social i econòmic i per la pandèmia de la Covid-19.

Malgrat aquestes dificultats, s’aconseguiren grans fites esportives com l’ascens a 2a Divisió RFEF o la consolidació de l’esport base. En aquest sentit, l’Escola de Futbol ha professionalitzat les seves àrees de direcció i s’ha aconseguit estabilitat en els equips Juvenil i Regional Prefrerent.

A escala social, Roig, va posar en valor la tasca d’integració que es fa des del club i la importància que l’entitat sigui una eina útil dintre de la societat formenterera. Actualment, l’Escola de futbol compta amb 200 alumnes i més de 20 entrenadors.

En el capítol econòmic, el president va explicar l’esforç que s’està fent des de la Junta Directiva per revertir la situació en què es trobava el club. En la temporada 2020/21 el club va aconseguir incrementar els ingressos un 20% més del previst, la qual cosa va permetre reduir deute i contenir la despesa. El pressupost amb el qual es va tancar l’exercici de la temporada anterior va ser de 617.854,60 €.

Pel que fa a la temporada actual, 2021/22, es varen presentar les principals novetats per aquesta temporada, com les accions solidàries i socials que se celebren els dies de partit de Segona RFEF (donació de la taquilla davant el Teruel pels afectats del volcà de La Palma, paella popular amb els socis i aficionats, col·laboració amb el Centre de Dia convidant a les persones amb diversitat funcional de l’illa als partits de futbol o la recollida d’aliments del diumenge 19 de desembre per a Formenterers Solidaris). Però també, el programa d’actes del 50è aniversari del club, del qual ja s’ha celebrat el partit de veterans amb la Reial Societat, l’homenatge als presidents del club, i pròximament es presentarà un documental i una exposició fotogràfica, entre altres coses.

En l’aspecte econòmic, els socis i sòcies van aprovar el pressupost per aquesta temporada que ascendeix un 76% més que la temporada anterior arribant a 1.102.900 €, dels quals més de 70% prové d’ingressos propis del club.

Finalment, també es va aprovar la incorporació d’Isidor Torres a la Junta Directiva que ocuparà el lloc que deixa Jordi Mayans després de presentar el seu cessament.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.