Pujada a la Catedral o com gaudir corrent

0
148

La 40 edició de la cursa popular Pujada a la Catedral i III gran premi Eduardo Fioravanti que tindrà lloc aquest dissabte dia 31 de desembre ja compta amb més de 600 persones inscrites.

La sortida tindrà lloc a les 16.30 hores des de les andanes del Port d’Eivissa, a la plaça des Martell, i es correrà sobre la distància de 2.330 metres per a totes les categories.

Per a la regidora d’esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Elena López, aquesta cursa popular “és un clàssic en el calendari esportiu del municipi. Són moltes edicions les que porta en marxa, és una prova molt participativa, en la que hi pot participar tothom, divertida de vorer i de participar amb tota la gent disfressada. És una molt bona manera d’acomiadar l’any, en companyia de familiars i amics i fent esport”.

L’itinerari serà amb sortida des de les andanes del Port d’Eivissa, direcció plaça de Sa Riba, gir i volta pel mateix carrer; rodeig de la plaça des Martell i continuació pel carrer de Lluís Tur i Palau, es gira a l’esquerra cap al carrer de Bartomeu Ramon i Tur, carrer del Compte de Rosselló, carrer d’Anníbal, carrer d’Antoni Palau, pujada pel Portal de ses Taules, gir cap a la plaça dels Desemparats, carrer de sa Carrossa, carrer del General Balançat, carrer de Pere Tur, carrer de Joan Roman, carrer Major i arribada a sa plaça de la Catedral.

Les persones participants poden deixar les motxilles, fins 15 minuts abans de la sortida, a la zona del martell amb el número del dorsal per agafar-la en finalitzar la cursa a la mateixa zona i l’avituallament es farà en arribar a la meta a la plaça de la Catedral.
Les inscripcions, que són gratuïtes, es realitzen a través de la pàgina web d’Elitechip (www.elitechip.net), i estaran obertes fins avui dijous 29 de desembre.

Compartir
Artículo anteriorEra broma
Artículo siguienteLlega Marcos Mauro

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.