Al jugador Samuel San José Fernández se li ha acabat la lliga a falta de dues jornades per a la finalització del campionat. El defensa càntabre pateix un trencament del menisc del genoll esquerre, lesió que es va produir en el partit contra el CE Sabadell.

El dijous, 26 d’abril, se li va realitzar una ressonància magnètica a l’Hospital Nuestra Señora del Rosario. Els resultats de les proves han confirmat que San José pateix un trencament del menisc intern del genoll esquerre i necessitarà intervenció quirúrgica. Segons ha explicat el mateix Samuel San José: “S’intentarà suturar el cartílag per intentar conversar-lo i això implicarà una recuperació una mica més llarga d’entre 8 i 10 setmanes. En cas que no el puguin recuperar, el trauran i netejaran la zona afectada. Això implicaria una recuperació més ràpida i podria estar bé en 6 setmanes”.

San José viatjarà a mitjans del mes de maig a Gijón i serà operat pel prestigiós Dr. Maestro, Traumatòleg de l’Sporting de Gijón.

De moment, Samu seguirà a Formentera on realitzarà exercicis de recuperació i sessions de fisioteràpia. El jugador assegura que no està afectat mentalment per la lesió i que només pensa a estar al costat dels seus en aquest tram final de lliga que serà d’infart.

Molts ànims Samu i que tinguis una prompte recuperació!

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.