Va ser bonic mentre va durar

0
1189

Fem oficial la baixa de John Neeskens que deixa de ser jugador de la SD Formentera. El futbolista, fill del mític exblaugrana Johan Neeskens, ha comunicat al club que no podrà continuar al primer equip per motius personals.

Neeskens, es va incorporar a la disciplina del club el passat dijous, 2 d’agost, i va participar de les sessions dues d’entrenament de divendres i del dissabte al matí, previ al partit contra el CF Sant Rafel.

El mateix dissabte a la tarda, Neeskens, va informar el club que havia de viatjar a Barcelona, i posteriorment, ha confirmat la seva baixa.

Recordem, que la setmana anterior es va fer públic el fitxatge de John Neeskens pel club roig i negre, i arribava procedent del Comos New York.

El Director Esportiu de la SD Formentera, José Quereda “Pirri”, no amaga que la baixa voluntària de Neeskens ha agafat per sorpresa al club: “Ens ha agafat desprevinguts i per sorpresa, sincerament. John, ha estat tres dies a Formentera, ha entrenat molt bé i ha tingut un comportament exquisit. S’estava adaptant molt bé. El dissabte a la tarda, però, em va trucar i em va dir que havia de marxar de forma urgent a Barcelona per motius personals. Em va explicar que no tenia el cap concentrat amb l’equip i que, ara mateix, les seves preocupacions eren altres. Evidentment, ho vàrem acceptar. A pesar que vàrem intentar cercar una solució, al final no ha set possible. Conec a John i sé que és un noi serio, professional, i si ha marxat és perquè té motius personals fora que li preocupen. És una pena, estàvem molt contents amb ell i ell amb nosaltres, i la seva arribada era molt bona per l’equip perquè és un jugador polivalent i molt competitiu. Tot i això, la seva marxa no ens afecta ni ens trastoca res perquè tenim la plantilla molt equilibrada. En principi, no arribarà cap incorporació més, estem bé en totes les línies i la competència que hi ha a l’equip és bona, forta, sana i esportiva, i això beneficia a tot el conjunt”.

Des de la SD Formentera lamentem la baixa d’un jugador que il·lusionava al club i afició, i que no l’hem arribat a gaudir. Li desitgem tota la sort del món a John Neeskens.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.