El porter modern

0
1379

El Director Esportiu de la SD Formentera, José Quereda “Pirri”, ha tancat l’acord per al fitxatge d’Oriol Vives Moreno “Uri” (Barcelona, 17/01/1997), porter de 21 anys procedent del Terrassa FC.

Uri, és un jove jugador que tindrà fitxa sub-23 i que té molta experiència en el futbol. A pesar de la seva joventut, fa dues temporades que competeix a Tercera Divisió amb l’equip de Terrassa, i aquesta temporada ha disputat el play-off d’ascens a Segona B.

Un jugador d’escola i molt format en el futbol base que va sortir uns anys de la pedrera del CE Sabadell per jugar al RCD Espanyol. Posteriorment, el club sabadellenc el va recuperar pel seu equip de categoria juvenil.

Va tenir l’oportunitat de fitxar pel Bolton d’Anglaterra, ja que va superar les proves d’accés, però ho va rebutjar. Va preferir quedar-se al CE Sabadell que li va brindar l’oportunitat d’entrenar cada dia amb el primer equip que competia a Segona Divisió “A” i poder jugar amb el filial arlequinat.

Sense cap dubte, un jugador de molt nivell que ve per defensar la porteria de la SD Formentera. L’artífex del seu fitxatge, el Director Esportiu del club, José Quereda “Pirri”, coneix molt bé les qualitats del jove futbolista: “És un porter modern, amb un bon joc de peus, molt àgil i ràpid sota pals. Comunicatiu i treballador, mai abaixa els braços. A més, té un caràcter molt sociable i és una garantia i una bona oportunitat que ens ofereix el mercat de poder comptar amb aquest reforç. Ell ve a competir per un lloc. Sap que tindrà competència però està acostumat a competir amb grans porters al seu costat. Ens agrada que Uri Vives hagi anteposat l’esportiu a l’econòmic. Té ganes i actitud per créixer i la SD Formentera és el lloc idoni per a fer-ho”.

Pirri, celebra la bona relació que hi ha hagut en tot moment amb el Terrassa FC: “Vull agrair al Terrassa les facilitats que ens ha donat per incorporar a Uri Vives, ja que comptaven amb ell per la pròxima temporada. La bona relació que m’uneix amb l’entrenador i entrenadors de porters del Terrassa ha set clau per poder tenir a Uri a Formentera”.

El nou jugador de la SD Formentera serà presentat en els pròxims dies i també assumirà la tasca d’entrenador de porters de futbol 8 del club.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.