Santi Martínez, l’analista

0
1717

A poc a poc el projecte esportiu de la SD Formentera per a la pròxima temporada agafa més forma i ja s’ha tancat el fixatge del segon entrenador que acompanyarà a Ivan Gómez Roa a la banqueta.

Es tracta de Santi Martínez Mares (València 17/08/1992), procedent de la Selecció de Mauritània, concretament ocupava el càrrec de Director de Metodologia de la Federació del país africà, a més de ser el Director Tècnic del FC Nouahdibou, que milita a la primera divisió de Mauritània.

Un tècnic jove (25 anys) però amb molt de futbol a l’esquena. El Director Esportiu de la SD Formentera, José Quereda “Pirri”, valora positivament la seva incorporació: “Santi és molt jove, però ve d’escola de futbol. Té una formació esportiva i personal que ens ajudarà molt i serà un segon entrenador amb protagonisme. Farà les tasques d’anàlisi dels rivals al costat d’Ivan i aportarà il·lusió, coneixements i moltes ganes de treballar”.

La seva experiència com a entrenador va començar al futbol base de la UD Levante, on va coincidir amb Ivan Gómez a l’equip dels juvenils. Segons apunta José Quereda “Pirri”: “Santi és una petició expressa del nostre tècnic, Ivan Gómez. Ja van treballar junts al Llevant i l’afinitat que tenen tant en l’àmbit personal com professional, els ha portat a treballar un altre cop junts”.

A pesar que Santi Martínez ocupava una bona posició a la Federació de Mauritània, el projecte esportiu del Formentera l’ha motivat molt. “Vaig parlar fa dies amb Santi Martínez i li vaig transmetre la idea de club que tenim i l’oportunitat de treballar dia a dia amb Ivan. Tot i tenir l’opció de continuar a Mauritània, on el projecte tant en l’esportiu com l’econòmic el feia sentir còmode i a gust, ha decidit fer aquest pas i s’ha engrescat amb el projecte de la SD Formentera”, ha exposat el Director Esportiu, José Quereda “Pirri”.

Miguel Ledesma continuarà com a preparador físic
Des de la SD Formentera fem oficial la renovació de Miguel Ledesma Carrasco (València 23/05/1991), Preparador Físic del primer equip de la SD Formentera.

Ledesma té un gran currículum professional: Graduat en CCAFYDE (Lleida) i Màster Alt Rendiment i Coaching Esportiu realitzat a la ISEP de Barcelona.

Va treballar a les categories inferiors del Levante UD i en les darreres tres temporades va ser preparador físic del Peñíscola FS (1a div Futsal).

Miguel, es va incorporar a la SD Formentera el 2 de gener de 2018 i ha format part del cos tècnic durant tota la segona volta de lliga.

El Director Esportiu del club, José Quereda “Pirri”, opina que Ledesma aporta un grau important de professionalitat al projecte esportiu de la nostra entitat. “Estem molt contents que continuï Miguel Ledesma com a preparador físic, ja que el considerem clau en aquest projecte. És un professional de dalt a baix. Amb la seva edat i l’experiència que té no tinc cap dubte que no trigarà a arribar a treballar a primera divisió. Gent com Miguel Ledesma, que es prepara, que es dedica, que millora i que li agrada el que fa, està condemnada a l’èxit”.

Miguel Ledesma i Ivan Gómez, també varen coincidir al futbol base de la UD Levante i mantenen una gran amistat des de les hores. Per aquest motiu, Pirri opina que la seva adaptació al nou cos tècnic està més que assegurada: “És un autèntic privilegi comptar amb Miguel com a preparador físic. Té molt bon feeling amb Iván Goméz i això es notarà tant al terreny de joc com a fora. A més, Miguel Ledesma està totalment adaptat al club i a l’illa, i aquí se sent important perquè s’ha guanyat el respecte i l’admiració personal i professional de tots els que formem la SD Formentera”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.