Un crack sota pals

0
1684

El Formentera fa oficial el fitxatge de José Luís Villar Alcañiz “Pepelu” (Elda, Alacant, 21/04/1990), porter de 28 anys procedent del CD Barco (Galicia) que milita al Grup 1 de Tercera Divisió.

El nou jugador roig i negre va començar la temporada anterior (17/18) sent jugador del Portugalete, on va jugar tota la primera volta de lliga i era el “Zamora” de la categoria fins al mes de gener, quan es va obrir el mercat d’hivern, i va fitxar per l’equip gallec. Els pocs mesos que Pepelu va defensar la samarreta del Barco varen suficients per consagrar-se com el millor porter de la segona volta de la lliga gallega.

L’artífex del seu fitxatge, el Director Esportiu, José Quereda “Pirri”, es desfà en elogis cap al nou porter de l’equip: “Sobretot, és un porter madur i molt segur d’ell mateix. Àgil, ràpid sota pals, intel·ligent i eficaç en el 1×1. Decidit i autoritari en les sortides per alt. És un porter amb jerarquia, molt treballador i sacrificat. És un orgull que ens hagi triat a nosaltres. La seva arribada ens il·lusiona i tindrem una bona lluita esportiva a la porteria amb els nostres grans porters. Jugui el que jugui estarem tranquils”.

Es tracta d’un fitxatge molt i valorat i perseguit per la directiva del club. “Afortunadament, el fixatge de Pepelu es va fer molt de pressa, pràcticament en qüestió d’hores. Teníem diverses opcions per a la porteria, porters de talla, reconeguts i amb ganes de venir a Formentera. De fet, vàrem apropar postures amb tres porters i amb els seus agents, però quan tinguérem la possibilitat de comptar amb ell, vàrem aturar les opcions que teníem a sobre de la taula d’altres porters. L’entrenador Ivan Gómez, considerava prioritària la incorporació de Pepelu, ara que la podíem fer, i em va demanar que fes tot el possible per portar-lo, sempre dintre de les nostres limitacions econòmiques, d’on no ens sortirem mai. Ara Ivan Gómez té als dos porters que ell volia, Pepelu i Uri Vives”, Segons explica José Quereda “Pirri”, Director Esportiu.

Els inicis futbolístics de Pepelu Villar varen ser a les categories inferiors del CD Eldense. Posteriorment, va fitxar pel Poliderpotivo Ejido on hi va jugar en l’etapa juvenil.

La trajectòria professional del nou porter de la SD Formentera passa pels següents clubs:

  • Temporada 2009/2010 Lorca Deportiva (Tercera Divisió)
  • Temporada 2010/2011 Jumilla (Segona B)
  • Temporada 2011/2012 Olímpic Xàtiva (Segona B)
  • Temporada 2012/2013 Alcorcón B (Tercera Divisió)
  • Temporada 2013/2014 Alcorcón (Tercera Divisió)
  • Temporada 2014/2015 Jove Español (Tercera Divisió)
  • Temporada 2015/2017 Yeclano (Tercera Divisió)
  • Temporada 2017/2018 Club Portugalete (1a volta de lliga) i CD Barco (2a volta de lliga)

Sense cap dubte, tota una assegurança sota els pals que arriba a Formentera on lluitarà per la titularitat amb Uri Vives. “Pepelu, és un porter consagrat a la categoria. És un porter de Segona B, però, per diverses circumstàncies està a Tercera. És un porter que ja està fet, experimentat i que ha donat quatre voltes pel món del futbol. Sap des de ben jove el que és estar fora de casa i defensar porteries importants de grans projectes esportius. Porta 10 anys consecutius jugant tots els partits en els seus respectius ex equips i sabem que amb Pepelu i Uri Vives tindrem dos porters de nivell que competiran sanament per ser titulars. Tant Pepelu com Uri es faran millors en el dia a dia l’un a l’altre”, argumenta el director esportiu, Pirri.

El nou jugador de la SD Formentera s’incorporarà a la disciplina de l’entrenador, Ivan Gómez Roa, a mitjans del mes de juliol per l’inici de la pretemporada. Pepelu Villar, signa un any de contracte.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.