3000 entrades a la venda per veure l’Athletic Club

1
1483

@futbolpitiuso Des de la Societat Deportiva Formentera ens complau anunciar les dates de venda anticipada d’entrades per al partit de Copa del Rei que se jugarà el dia 25 d’octubre a les 19.00 h i que enfrontarà el nostre primer equip contra l’Athletic Club.

Repetirem l’experiència de la temporada passada, i posarem a la venda un total 3.000 entrades, tantes com seients individuals hi haurà, i els primers a poder adquirir-ne seran els socis del club a partir de divendres 13 d’octubre

Els dies i horaris de venda d’entrades es dividiran de la següent manera:

– Venda exclusiva socis i sòcies: divendres 13 d’octubre de 17.00 a 19.00 h, dissabte 14 d’oct. D’11.00 a 13.00 h, i dilluns 16 d’oct. de 17.00 a 19.00 h.
– Venda exclusiva a residents a Formentera: Dimarts 17 i dimecres 18 d’octubre de 17.00 a 19.00 h (s’haurà de presentar certificat de resident).
– Venda a públic en general: Dijous 19 i divendres 20 d’octubre de 17.00 h a 19.00 h. Dissabte 21 d’oct. d’11.00 h a 13.00 h. Diumenge 22 d’oct. de10.30 h a 12.30 h (durant el partit contra l’Hèrcules). Dilluns 23 i dimarts 24 d’oct. de 17.00 a 19.00. Dimecres 25 d’oct. d’11.00 h a 16.00 h (dia del partit de Copa del Rei)

Hi haurà dos preus d’entrada, depenent de la situació en les graderies:

– TRIBUNA LLEVANT: 60€
– TRIBUNA PONENT: 60€
– GRADA GOL: 50€

Els socis i sòcies es podran beneficiar d’avantatges en el preu i podran adquirir fins un màxim de 2 entrades. Durant els dies 13, 14 i 16 es farà venda exclusiva per als abonats, que tendran un descompte de 10€ en el preu de cada grada:

– PREU SOCI TRIBUNA: 50€
– PREU SOCI GOL SUD: 40€

Tots els esportistes que formen part del futbol base del club tendran entrada gratuïta.

Enguany com a novetat, s’aplicarà un descompte del 50% per als menors de 16 anys que siguin residents a Formentera. En aquest cas, s’haurà de presentar el certificat de resident per adquirir l’entrada, i serà OBLIGATORI PRESENTAR DNI per accedir al camp el dia del partit de Copa del Rei.

Les entrades es vendran a les taquilles del camp de futbol, els dies i les hores especificades.

El marxandatge es podrà adquirir en una caseta de fusta que hi ha ubicada al costat de les taquilles del camp, on hi haurà bufandes commemoratives d’aquesta eliminatòria, les noves camisetes BEMISER d’aquesta temporada i més productes diversos del club. Tot aquest material estarà disponible entre la setmana del 16 al 20 d’octubre.

El dia 25 d’octubre, dia del partit entre la SD Formentera i l’Athletic Club, tant les entrades com el marxandatge es podrà adquirir a la plaça de la Constitució, Sant Francesc Xavier, amb un horari continuat d’11.00 a 16.00 h.

Pel que fa al muntatge de les graderies, es seguirà el mateix esquema que la temporada anterior contra el Sevilla FC. Es muntaran graderies supletòries a cada costat del camp i donaran seient per a 3.000 espectadors. El muntatge dels mòduls començarà dia 16 d’octubre i quedaran muntades per als partits contra l’Hèrcules (diumenge 22 d’octubre a les 12.00 h), Athletic Club (dimecres 25 d’octubre a les 19.00 h) i RCD Mallorca (dia i hora per concretar).

Des del club ens mostram molt il·lusionats pel repte que tenim per davant, i de tornar a repetir l’experiència de jugar contra un equip de primera divisió a Formentera. En aquest sentit, fem una crida a l’afició i a la ciutadania en general perquè vengui a gaudir d’aquesta festa esportiva que no sabrem quan podrem tornar a repetir.

Per aquest motiu, hem dissenyat un cartell especial per a aquesta cita tan important que, per a nosaltres, va més enllà d’un partit de futbol. Entenem aquest partit com una trobada d’aficions, intercanvi de cultures i apropament de dues personalitats molt arrelades a la seva història.

Amunt Formentera!

Compartir
Artículo anteriorPreparado
Artículo siguientePoderío Verdú

1 Comentario

  1. mucha copa del rey, mucho segunda B….. pero un club tambien se guia por sus categorias inferiores…
    El club a dejado de lado totalmente a las categorias inferiores… donde estan los entrenadores ?? por suerte algunos padres se hicieron cargo para que los niños puedan entrenar……
    Señor presidente aparezca y de una explicacion, los niños son el futuro del club….¡¡¡¡

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.