Des de la Unió Esportiva Sant Josep es vol informar als socis del club que:

El proper divendres 27 de juny a les 21:00 horas, en primera convocatòria i a les 21:30, en segona, a la sala de juntes del club al camp de futbol de s’Arenest, tindrà lloc l’Assemblea General Ordinària amb el següent ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l’acta de l’assemblea anterior.
2. Lectura i aprovació dels comptes del període anterior, 2013/2014
3. Lectura i aprovació del pressupost per a la temporada 2014/2015
4. Lectura i aprovació del projecte d’activitats per a la propera temporada.
5. Sol·licitud de Precs i preguntes.

Sessió extraordinària:

1. Cessament i noves incorporacions a la Junta Directiva.
2. Sol·licitud de Precs i preguntes.

Atentament,
La directiva de la Unió Esportiva Sant Josep

Curs de tecnificació

La UE Sant Josep aquest estiu realitzarà un curs de tecnificació de futbol enfocat a treballar per grups del mateix nivell. No es seguiran les categories habituals de l’esport, de manera que els nens i nenes puguin avançar i treballar al mateix ritme, ja que tots seran del mateix nivell.
El curs dura 6 setmanes. Començarà el dia 2 de Juliol i finalitzarà el dia 8 d’agost.
Es treballarà 3 dies per setmana (Dilluns, dimecres i divendres), dues hores aproximadament cada dia.

Assemblea general ordinària en el Sant Josep

Des de la Unió Esportiva Sant Josep es vol informar als socis del club que: El proper divendres 27 de juny a les 21:00 horas, en primera convocatòria i a les 21:30, en segona, a la sala de juntes del club al camp de futbol de s'Arenest, tindrà lloc l'Assemblea General Ordinària amb el següent ordre del dia: 1. Lectura i aprovació de l'acta de l'assemblea anterior. 2. Lectura i aprovació dels comptes del període anterior, 2013/2014 3. Lectura i aprovació del pressupost per a la temporada 2014/2015 4. Lectura i aprovació del projecte d'activitats per a la propera temporada. 5. Sol·licitud de Precs i preguntes. Sessió extraordinària: 1. Cessament i noves incorporacions a la Junta Directiva. 2. Sol·licitud de Precs i preguntes. Atentament, La directiva de la Unió Esportiva Sant Josep Curs de tecnificació
La UE Sant Josep aquest estiu realitzarà un curs de tecnificació de futbol enfocat a treballar per grups del mateix nivell. No es seguiran les categories habituals de l'esport, de manera que els nens i nenes puguin avançar i treballar al mateix ritme, ja que tots seran del mateix nivell.
El curs dura 6 setmanes. Començarà el dia 2 de Juliol i finalitzarà el dia 8 d'agost.
Es treballarà 3 dies per setmana (Dilluns, dimecres i divendres), dues hores aproximadament cada dia.

2 Comentarios

Dejar respuesta