Els porters del Formentera, en bones mans

0
847

El cos tècnic del primer equip de la SD Formentera comptarà amb la pròxima temporada amb Carlos Leal “Charly” (Cuenca, 19/08/1992) com a entrenador de porters. Arriba procedent del CD Buñol, que competeix al Grup VI de Tercera Divisió.

Una notícia molt ben rebuda des de la direcció esportiva del club. “Charly és un dels molts entrenadors moderns i actualitzats que hi ha ara mateix per entrenar els porters. A més, pel model de joc que vol Ivan Gómez, és fonamental tenir un entrenador de porters ben preparat i de gran nivell, i Charly reuneix aquests requisits. Ens hem de sentir afortunats de tenir-lo, perquè ha deixat casa seva per incorporar-se al nostre projecte quan tenia propostes interessants a la vora de casa”, ha explicat el Director Esportiu, José Quereda “Pirri”.

A pesar que Charly Leal només té 25 anys, és un entrenador molt format i amb experiència a Tercera Divisió. És Tècnic Superior en TAFAD i està graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

Pel que fa a la seva experiència professional, Charly ha passat per clubs amb escola com el Mislata, UD Levante i San José, filial del València CF.

A Tercera Divisió ha format part dels cossos tècnics del Ribaroja CF i del CD Buñol.

Una de les claus del fitxatge de Charly Leal ha set l’amistat que manté amb Ivan Gómez de la seva etapa a la UD Levante. “Ha set fonamental que Ivan sigui l’entrenador. Quan un ve de fora i s’adapta a les condicions econòmiques, com ha fet en Charly, és perquè un té ganes de créixer i d’invertir el temps en un ambiciós projecte, com el que dirigirà Ivan Gómez a Formentera. El pressupost per aquest càrrec era molt ajustat i el fet que Charly hagi apostat per a nosaltres encara ens omple més d’orgull”, ha expressat el Director Esportiu, Pirri.

Charly Leral s’incorporarà a l’equip de la SD Formentera el pròxim dilluns, 16 de juliol, quan es doni el tret de sortida a la pretemporada 18/19.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.