Gols S. A.

0
1447

Des de la SD Formentera ens complau fer oficial el fitxatge de Germán Ignacio Fassani Rodríguez (Montevideo, Uruguay, 14/03/1993) per a la temporada 2019/20. És un davanter que la campanya anterior va militar al Marino de Luanco a Tercera Divisió i, recentment, va aconseguir l’ascens a Segona B.

Fassani, és un jugador que destaca pel seu olfacte golejador. La temporada 2018/19 va anotar 20 dianes amb el conjunt asturià i va competir a un gran nivell.

L’entrenador Iván Gómez Roa ha celebrat el seu fitxatge: “És un perfil de jugador que cercàvem, pot jugar de davanter centre o de segon davanter, treballador sense pilota, bon rematador, s’associa molt bé i ve d’aconseguir l’ascens amb el seu anterior equip contribuint sobretot amb gols, que és el que ens aportarà segur aquest any!”.

Sense cap dubte, Fassani, un jugador que aportarà qualitat a l’equip d’Ivan Gómez Roa i dels quals està cridat a ser un dels referents de la plantilla.

El seu fitxatge s’ha fet efectiu aquesta setmana i avui, divendres 26 de juliol, s’ha incorporat a la disciplina del club.

Benvingut a Formentera i molta sort, Fassani!

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.