Joventut, diví tresor

0
1005

Ens complau anunciar que el jugador del filial de la SD Formentera, Alejandro Mayans Garciolo (Formentera, 19/09/1997) renova amb el club i serà jugador de la primera plantilla la pròxima temporada a Tercera Divisió.

Mayans, és un jove jugador de 20 anys que s’ha format a totes les categories del club i ha aconseguit un lloc al primer equip gràcies als seus mèrits esportius a la nostra entitat. A més, des del club valorem positivament el comportament i l’actitud esportiva que sempre ha manifestat. Considerem que són virtuts de bon futbolista i volem ser partícips de la seva progressió.

El Director Esportiu de la SD Formentera, José Quereda “Pirri”, ha mostrat la seva satisfacció per promocionar a un jugador del filial: “Alejandro Mayans reuneix el perfil que ens agrada; és un bon jugador i bona persona. És un al·lot de la casa, un futbolista que ja va arribar a jugar alguns partits de Tercera Divisió amb el primer equip la temporada 2016/17, però lamentablement no ha tingut continuïtat. Confiem plenament amb ell i és un jugador que per les seves característiques i polivalència ens pot aportar molt”.

Mayans, tindrà fitxa del primer equip però també podrà jugar amb el filial en cas de necessitat, tot i que la intenció del Director Esportiu és que pugui jugar cada setmana a Tercera.

En la mateixa línia que Alejandro Mayans, es treballa intensament des del club per poder promocionar algun futbolista més del filial. Segons ha declarat Pirri: “Hem mantingut converses amb dos jugadors més i esperem poder comptar amb algun d’ells la pròxima temporada. És important apostar pels jugadors de la pedrera i que arribin al primer equip amb molta il·lusió”.

Des del club no podem fer més que mostrar la nostra satisfacció per promocionar a un jugador de la casa i desitjar-li molta sort a Alejandro en la seva nova etapa a Tercera Divisió.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.