La joia de la corona

0
1092

Adrián Gimeno Hernández “Adri” (Gavà, Barcelona, 25/03/1995), és nou jugador del primer equip de la SD Formentera. Es tracta d’un migcampista de 23 anys procedent de la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona. Fútbol Pitiuso va avançar en exclusiva l’interès del club roig i negre pel futbolista divendres passat.

Adri, és l’onzè reforç de la temporada i un dels fitxatges més esperats des de la Direcció Esportiva el club. “Actualment, Adri Gimeno, és un dels jugadors del futbol català amb més projecció. Molts equips han anat darrere d’ell i tenia també una proposta d’un equip del mateix grup balear de tercera divisió. El fet que dos amics i excompanys seus com són Ruxi, a la Pobla, i Javi González, al Terrassa, ha sigut important perquè el jugador s’hagi decidit a jugar a la SD Formentera”, ha celebrat José Quereda “Pirri”, Director Esportiu de l’entitat.

El fitxatge d’Adri s’ha efectuat aquesta setmana després de 15 dies de converses. Segons apunta Pirri: “L’opció d’Adri la teníem controlada fa dues setmanes i ara s’ha pogut efectuar. El jugador ha posat molt de la seva part per venir a l’illa i ja sap el que és estar fora de casa des de ben jove. És un fixatge que al cos tècnic i a mi ens il•lusiona molt”.

Adri Gimeno va donar les seves primeres passes en el món del futbol a l’Escola de Futbol de Gavà, el seu poble natal. Hi va jugar des de ben petit fins a l’edat juvenil. La seva qualitat no va passar desapercebuda i el va fitxar el planter de l’Atlético de Madrid, on hi va estar dues temporades competint a Divisió d’Honor amb l’equip juvenil del club matalasser.

Després de l’etapa a Madrid, Adri va tornar al club del seu poble per iniciar una nova aventura a Tercera Divisió amb el CF Gavà.
Posteriorment, el seu nou destí va ser el Terrassa FC, on va ser una de les peces claus de l’equip durant la temporada i va cridar l’atenció de la Pobla de Mafumet, filial del Nàstic de Tarragona, equip que finalment el va fitxar.

Les últimes dues temporades les ha competit al filial del club tarragoní, on ha tornat a ser un dels jugadors importants de l’equip. La temporada anterior va disputar 35 partits.

Pel que fa a les seves qualitats tècniques, Adri Gimeno, s’ha caracteritzat per ser un migcampista dinàmic i amb bona visió de joc. “És un futbolista diferent que ofereix un joc vistós, un perfil que fins ara no teníem al mig del camp. La seva tècnica i qualitat seran una cosa on la resta de jugadors de mig camp en endavant es beneficiaran”, destaca el Director Esportiu, Pirri, del nou jugador.

Ara, Adri Gimeno, arriba a Formentera motivat pel projecte esportiu del club que dirigirà el tècnic Ivan Gómez Roa. El mateix Pirri, assegura que la SD Formentera servirà de trampolí per a la projecció del jove jugador: “Adri Gimeno ara és un “caramelet” d’estiu. Ja el coneixia de la seva època al Terrassa i ja apuntava alt. Ara, el que és prioritari per ell és un projecte estable, il•lusionant i ambiciós. Esperem que la SD Formentera sigui el seu trampolí i que pugui gaudir aquí del futbol i nosaltres d’ell. No ha sigut un fixatge fàcil i per això valorem encara més la seva arribada. És un orgull per a nosaltres que ens hagi triat per seguir fent-se un nom al món del futbol perquè és un futbolista que apunta molt alt”.

Està previst que Adri Gimeno s’incorpori aquest dimarts, 17 de juliol, a la disciplina del club i participi dels primers entrenaments de la pretemporada.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.