L’Ajuntament d’Eivissa ha inaugurat avui l’exposició de cartelleria històrica dels últims 40 anys del Patronat d’Esports. La mostra es podrà visitar fins al 19 d’agost a sa Nostra Sala, sala cedida pel Consell d’Eivissa.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha destacat la ‘gran feina del Patronat a la nostra ciutat. Des de l’Ajuntament d’Eivissa s’ha apostat durant dècades per l’esport en diferents àmbits, disciplines i nivells. És una trajectòria que trasllada al passat però amb il·lusió de seguir endavant, de veure que tenim una ciutat molt activa a l’esport amb una completa xarxa d’infraestructures esportives, que estem en procés d’ampliar, i sobretot que tocam diferents esports i que tots són importants’.

La regidora d’Esports, Elena López, ha definit la mostra com ‘part de la història de sa nostra ciutat perquè veiem aquesta evolució de com es va a començar a fer competicions a la piscina o com hem anat cada vegada creant competicions on participen les dones o incorporació de festes de barri dins els programes esportius. Crec que és una exposició que agradarà a tothom’.

L’exposició, que s’ha organitzat seguint un criteri cronològic comença amb una imatge de l’any 82, ja que segon ha explicat el gerent del Patronat d’Esports,  Josep Antoni Boned, ‘a l’any 81 que és quan va néixer el Patronat no varem tenir temps de fer activitats. A partir d’aquesta veim l’evolució de les característiques i de la forma d’expressar ho que volíem fer’. Boned ha assenyalat que ‘aquesta és només una petita mostra. Tenim pòsters que són activitats pròpiament del Patronat, hi ha altres que als que col·laboram, que hem participat i que són de clubs o d’entitats esportius que han organitzat esdeveniments esportives en aquests 40 anys’. En l’exposició es pot veure un total de 82 pòsters i 12 imatges de les cròniques periodístiques.

Per part seva, la consellera de Cultura, Sara Ramón, ha donat l’enhorabona a l’Ajuntament d’Eivissa per aquesta iniciativa amb la qual es reviven els 40 anys del Patronat d’Esports.

L’exposició s’emmarca dins els actes de celebració del 40 aniversari del Patronat.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.