La SD Formentera continua confeccionant la plantilla del primer equip per a la temporada 2022/23 i fa oficial la renovació del porter de 20 anys, Daniel Garcia Lozano (Eivissa, 28/09/2001).

Un jove futbolista amb molta projecció que aquesta temporada ha debutat a Segona RFEF. “És un porter que vàrem fitxar quan sortia de juvenil, i aquell “nen” en 2 anys se’ns ha fet un home, ha crescut moltíssim com a porter i aquest any ja ho ha pogut demostrar debutant a 2a RFEF. Tenim molta il·lusió i expectatives posades amb en Dani. Serà una gran temporada!”, ha manifestat Felip Portas, director esportiu del club.

Per la seva banda, Dani Garcia, ha assegurat sentir-se “molt content de poder disfrutar un altre any més formant part d’aquest club”, del qual destaca “el Formentera em va acollir des del primer dia, i els hi estic molt agraït per la confiança. Estic molt i il·lusionat per aquest projecte perquè sent que estic on realment vull estar”.

TRAJECTÒRIA ESPORTIVA

Dani Garcia, va fitxar per la SDF a principis de la temporada 2020/21. El jove jugador va arribar de l’equip juvenil de la Penya Deportiva on va disputar la lliga nacional essent el capità i un dels homes més importants de la plantilla.

La seva formació esportiva l’ha desenvolupat íntegrament a l’illa d’Eivissa i ha format part dels equips:

• PE Sant Jordi (des de Prebenjamí fins a infantil)
• Sant Agustí (Cadet 1r any)
• Penya Blanc i Blava (Cadet 2n any i Juvenil lliga nacional)
• SCR Penya Deportiva (Juvenil 3r any lliga nacional)

El porter eivissenc va arribar a Formentera l’estiu de 2020 i amb la renovació fins al 2023 sumarà la seva tercera temporada de roig-i-negre.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.