La família del Sant Josep acomiada una brillant temporada

1
1209
Màxims golejadors de cada una de les categories juntament amb el regidor d'Esports Victor Lozano i el Coordinador del club, Javier Tristan (Fotos: Fútbol Pitiuso).
Màxims golejadors de cada una de les categories juntament amb el regidor d’Esports Victor Lozano i el Coordinador del club, Javier Tristan (Fotos: Fútbol Pitiuso).
Ahir dia 15 de juny la Unió Esportiva Sant Josep va donar per finalitzada la temporada futbolística, amb un dinar de germanor entre socis, simpatitzants, pares i jugadors del club.

Més de 350 persones varen omplir el gimnàs de l’escola de L’Urgell, que varen gaudir d’un arròs de matances. Després de gaudir del dinar, es va donar pas a l’entrega d’un petit obsequi a cada un dels jugadors de tots els equips i també premiar al màxim golejador, revelació i regularitat de cada una de les categories que juguen federades.
El club també cada any fa un reconeixement a un dels juvenils que acaba l’etapa de formació i aquesta temporada ha recaigut a sobre Quim Santandreu, que va iniciar la seva formació en el club i s’hi ha mantingut fins ara que en te 18.
També es va agrair el suport a tots els espònsors del club i tots els col·laboradors.
Volem agrair des d’aquestes línies a tots els pares, mares i persones que col·laboren, la feina que han fet durant tot aquest any, que esportivament ha estat molt dura, però molt agraïda en el nivell personal. També agrair el suport dels espònsors a l’esport de formació i també a un club tant humil com és la UE Sant Josep.
També agrair a Fútbol Pitiuso la difusió de la informació que li fem arribar durant la temporada.
Moltes gràcies a tots. Salut i Força, i molta sort a tots els clubs en el futbol de formació.
Xico Ramis, directiu de comunicació de la UE Sant Josep

1 Comentario

  1. Humildad, trabajo, seriedad, respeto, agradecimiento, generosidad, abundancia…Todos éstos son valores con los que cuenta este maravilloso club. Un abrazo muy fuerte, desde Madrid, para el Sant Josep y para todos vosotros!

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.