@futbolpitiuso La Societat Deportiva Formentera agraeix a totes les persones implicades en el partit de Copa del Rei la seva col·laboració i aplaudeix l’actitud esportiva de l’afició.

Una vegada passada la ressaca del partit d’anada de la Copa el Rei des de la S.D.Formentera volem agrair públicament l’esforç que moltes persones han dedicat al club durant els dies previs a l’esdeveniment.

Ha set un mes de novembre de molta feina d’organització per tal que els 2416 espectadors que varen acudir al Municipal dia 30 de novembre gaudissin d’una jornada històrica no només pel club sinó per tota una illa que s’ha bolcat amb l’equip. Volem donar les gràcies a cadascun dels aficionats per la seva actitud esportiva i exemplar que han mantingut en aquest partit.

ali-baba

Per fer front a les despeses que ha suposat aquesta eliminatòria de Copa no hauria set possible sense l’ajuda de les empreses patrocinadores, especialment la naviliera Trasmapi, que ha posat gran part de la seva flota i dels seus recursos a disposició del club. També, el Consell de Formentera que en tot moment ha estat al costat de la nostra entitat esportiva recolzant, assessorant i posant tot el necessari per al bon desenvolupament de l’organització.

També donam les gràcies a tots els cossos de Guàrdia Civil, Policia Local, Seguretat privada contractada per l’esdeveniment, Protecció Civil, Cos de Bombers de Formentera, Serveis sanitaris i a totes persones voluntàries que han fet que aquest esdeveniment hagi set un èxit, tot i el resultat del partit (S.D.Formentera 1-5 Sevilla F.C.).

També una especial menció a l’afició sevillista i al Sevilla F.C. per la seva bona predisposició a col·laborar i fer senzilles les relacions entre els dos clubs.

can-tommy

Quant als 31 mitjans de comunicació acreditats (unes 80 persones entre tècnics, càmeres i redactors), a banda de Mediapro (empresa que te els drets televisius en aquestes eliminatòries de Copa del Rei), agrair la cobertura mediàtica realitzada en aquest partit. Tot i el fred que varen passar els periodistes acreditats varen mantenir-se amb la seva voluntat de fer amb professionalitat la seva feina.

Des de la Societat Deportiva Formentera ens sentim orgullosos de la bona feina feta en aquesta Copa del Rei i destaquem la imatge de serietat que s’ha oferit des de l’illa en l’organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques.

Entre tots hem escrit una pàgina en la història del futbol, per a nosaltres la més important.

cirf

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.