Edu Suárez, nou coordinador del futbol base del Formentera

0
1856
Edu Suárez afronta el seu nou desafiament amb il·lusió.

@futbolpitiuso La Societat Deportiva Formentera ha informatde la contractació d’Eduardo Suárez Ortíz (Oviedo, 10/05/1970) com a nou Coordinador del Futbol Base del club.

El salt a la categoria de bronze que s’ha aconseguit, no només implica configurar una plantilla competitiva per a Segona B, “sinó també la professionalització de diverses àrees de la nostra entitat esportiva”.

Un dels principals objectius per al club és la formació de joves futbolistes, “el que assegurarà un futur pròsper per la S.D.Formentera”. Per aquest motiu s’ha escollit a Edu Suárez, una persona que compta amb experiència formativa en el futbol base i confiem plenament amb les seves possibilitats per desenvolupar aquest càrrec.

Moto Rent Mitjorn

Eduardo Suárez ha acceptat aquest repte amb molta il·lusió: “El futbol és el que més m’agrada, especialment, la formació de joves futbolistes”. Per Suárez, el fet tenir el primer equip a Segona B “implica un projecte de formació d’esportistes a llarg termini. Si ens volem mantenir en aquesta categoria, és important que a poc a poc puguem dotar l’equip de futbolistes de la casa”. Opina que la gran motivació dels més petits de l’entitat és veure la possibilitat d’arribar a ser algun dia jugador en la categoria nacional.

El nou Coordinador del futbol base també és mestre d’escola i per això el seu “amor de treballar amb nens”. Pretén interpretar l’escola de futbol com un col·legi, “primer hem de donar prioritat a la formació dels boixos i boixes com a individus, després com a esportistes i finalment com a futbolistes. La intenció és que sigui un complement a la seva formació a l’escola i a casa seva”. Vol que els pares també assumeixin un paper important en la seva implicació esportiva.

Eduardo Suárez, ja tenia relació amb la S.D.Formentera. Havia estat contractat altres dues vegades pel club i des de fa tres temporades ha set l’entrenador del Formentera B. Ara, canvia la seva situació i compaginarà la seva feina de Coordinació amb la feina administrativa que generi el club.

barbaroja

Ell marcarà la línia formativa a seguir en el futbol base, “vull fer un bon equip d’entrenadors que entenguin la filosofia que crec que s’ha de seguir per a la formació dels nens i nenes, i donant molta importància als valors que té el futbol com són; la solidaritat, el treball en equip o el companyerisme”.

L’experiència de Suárez Ortíz en el món del futbol és molt àmplia. Encara que la seva carrera com a futbolista va ser curta a causa d’una lesió en un genoll, la seva carrera com entrenador és més extensa en diversos clubs d’Astúries i al Formentera. En la temporada 2001-2002 va obtenir el títol d’entrenador nacional.

Des del club agraïm Eduardo Suárez Órtiz la seva predisposició per assumir aquest repte i li desitgen molta sort en la seva nova etapa com a Coordinador del futbol base de la S.D.Formentera.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.