El Formentera té tirada

0
1058

Ben concorregut ha set el primer dia de venda d’entrades pel partit Copa del Rei que enfrontarà el nostre equip contra l’Athletic Club a l’estadi de San Mamés el dimecres 29 de novembre a les 21.30 h. En total s’han venut 132 entrades, el que demostra les ganes que hi ha entre l’afició per acompanyar a l’equip en aquesta eliminatòria.

Molt puntuals han set els primers compradors de les entrades. Només passava 1 minut de les 17.00 h i el primer comprador s’ha emportat 5 entrades.

A poc a poc han set més els afcionats que s’han desplaçat fins les oficines del camp de futbol, el lloc on es venen les entrades pel partit de tornada.

En total, l’Athletic Club ens ha proporcionat 525 entrades per a la venda de les zones 321 i 322, ubicades en un córner de la tercera graderia de la Tribuna Sud, amb accés a l’estadi per la porta 20.

Les entrades tenen un preu de 30 € i no hi ha descompte per menors. Qualsevol persona que accedeixi al camp ha de tenir una entrada, que s’ha de comprar.

Formentera 1

Els dies i horaris de venda d’entrades seran els següents:

  • Dimecres 22 de novembre: 17.00 a 20.00 h
  • Dijous 23 de novembre: 17.00 a 20.00 h
  • Divendres 24 de novembre: 17.00 a 20.00 h

El lloc de venda de les entrades serà a les oficines del camp de futbol, situades a la part posterior del camp on hi ha els vestuaris.

Cada persona podrà adquirir tantes entrades com desitgii haurà de presentar de forma obligatòria els noms i DNI’s de cada persona que hagi d’accedir al camp. És la política d’accés a l’estadi que té l’Athletic Club amb l’afició visitant.

D’aquesta manera, la zona 321 i 322 de la Tribuna Sud quedarà reservada íntegrament perquè la nostra afició pugui estar unida en aquest partit històric i en un dels camps més espectaculars del futbol europeu.

A les oficines del camp també s’hi pot adquirir merxandatge del club com la bufanda commemorativa de l’eliminatòria, samarreta de l’equip, gorres i gorros de llana del club.

Només podem mostrar la nostra il·lusió per repetir l’experiència de jugar en un camp de Primera Divisió i contra un equip de competicions europees. Per a nosaltres, segueix sent un fet irrepetible i viatgem a Bilbao amb la intenció de gaudir al màxim d’aquesta oportunitat única que ens ha brindat el futbol.

Amunt Formentera!

Formentera

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.