Trencat Fobi

0
1709

Els temors que hi havia sobre la lesió de Kingsley Fobi s’han fet realitat. Després de les proves realitzades a la clínica IMQ de Bilbao, durant la nostra estança a la ciutat basca, s’ha confirmat que el jugador ghanès del primer equip de la SD Formentera pateix un trencament total del lligament creuat posterior del genoll dret.

Una lesió greu que mantindrà a Fobi allunyat dels terrenys de joc entre 3 i 6 mesos, depenent de la seva evolució.

Ahir, en el viatge de tornada de Bilbao, Fobi, es va traslladar a Barcelona on se li varen realitzar més proves durant tot el dia. “Les proves que li han realitzat a la ciutat comtal, per ordres del seu club d’origen; Udinese (associat amb el Watford), han descartat que Fobi hagi de passar per quiròfan, el que és una notícia positiva dins de la gravetat de la lesió”, ha explicat aquest matí el seu entrenador, Tito García Sanjuán.

Durant el primer mes de baixa, Kingsley Fobi, haurà d’estar amb el genoll immobilitzat i el passarà a Formentera, acompanyat pels jugadors de la seva plantilla.

Sanjuán ha detallat que “la previsió és que després del primer mes de baixa, que haurà d’estar fent repòs absolut a l’illa, Fobi viatgi a Údine, Itàlia, on seguirà amb la recuperació. L’Udinese té molts més mitjans que nosaltres i la recuperació amb al·lot jove, com és ell, és molt important”.

Samuel San José

El defensa central, Samu San José, que es va lesionar durant el partit de tornada de la Copa del Rei a San Mamés, no s’ha exercitat avui amb el grup i ha estat tractat pel nostre fisioterapeuta, Germán Molina. Tot apunta que Samu pateix un trencament de l’abductor de la cama esquerra. El jugador càntabre es desplaçarà demà a Eivissa on se li efectuarà una ecografia que confirmarà la lesió i el temps que haurà d’estar de baixa.

Altres baixas

El davanter, Bruno Vinicius, que s’ha entrenat en solitari durant les darreres setmanes, evoluciona de manera positiva i tot indica que la pròxima setmana ja podria tornar als entrenaments amb tot l’equip.

Pel que fa a Dailos Tejera, encara seguirà durant dues més setmanes de baixa, a causa del trencament del lligament del turmell que va patir en el partit contra el Lleida Esportiu, de la jornada 13 de Segona B.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.