Bons, bonics i barats

0
1420

Aquest matí, 1 de febrer, el President de la Societat Deportiva Formentera ha presentat davant els mitjans als dos nous fitxatges del mercat d’hivern; Daniel Momprevil i Ramón Soria. “Es tracta de dos jugadors amb experiència i amb molta qualitat. Estem convençuts que s’adaptaran ràpidament al grup i donaran un salt qualitatiu a l’equip. Tenim confiança plena en aquesta plantilla per arribar al nostre objectiu que és la permanència a Segona B”, ha destacat el president de l’entitat roig i negre.

Les primeres paraules de Daniel Momprevil Castillo han set d’agraïment pel club i d’il·lusió del projecte esportiu que té per davant: “Els primers contactes amb la SD Formentera es varen produir la setmana anterior i, la veritat, no m’ho vaig haver de pensar gaire. Conec alguns jugadors d’aquí i tenia molt bones referències del club. Penso que el projecte que em proposaren és molt interessant i beneficiós pel meu futur professional”.

Momprevil és un jugador de 24 anys que desenvolupa el seu joc al centre del camp. Aquesta temporada va debutar a Segona B amb el FC Lorca Deportiva. Ara arriba a Formentera amb una filosofia clara: “Aportaré treball, esforç i il·lusió. Són tres pilars fonamentals, no només en la feina, sinó també en la vida quotidiana per aconseguir els objectius que ens proposem”.

L’altre jugador que s’incorpora a l’equip que dirigeix Juan Arsenal és Ramón Soria, que també ha manifestat sentir-se molt motivat amb el projecte esportiu del club formenterer: “El projecte que hi ha aquí a Formentera és molt polit, només s’ha de veure tot el que ha fet en Copa del Rei i la bona campanya que està fent el lliga. Totes les referències que tinc són molt positives i és un projecte que m’il·lusiona”.

El fitxatge de Soria amb el nostre club ha permès al jugador poder tornar a Espanya, un motiu més per acceptar l’oferta del seu nou club: “Ja feia 5 anys que estava fora i tenia ganes de tornar a Espanya. Quan va sortir la possibilitat del Formentera no m’ho vaig pensar. Està al grup 3 de Segona B, un grup que conec pel meu passat al RCD Mallorca B, on hi ha grans equips i crec que és el grup més fort de la categoria”.

Soria també s’ha definit com una persona molt treballadora sobre la gespa: “Em considero una persona disciplinada tàcticament i tècnicament també crec que puc aportar molt a l’equip. Sobretot aportaré molt de treball i ho deixaré tot sobre el camp”.

Per finalitzar la presentació, Xicu Ferrer, president del club ha explicat que els dos nous jugadors permeten tenir una plantilla molt compensada: “Amb el canvi de sistema del nou entrenador, les incorporacions de Dani i Ramón fan que ens quedi una plantilla molt equilibrada”. A pesar d’això, Ferrer ha anunciat que s’esperen dos reforços més, entre ells un porter, per acabar de donar forma a tot l’equip.

Després el President de l’entitat s’ha fet la foto oficial amb els jugadors i els ha desitjat molta sort en el nostre club.

Posteriorment, Dani Momprevil i Ramón Soria, han conegut als seus nous companys i han participat del primer entrenament com a nous jugadors de la SD Formentera.

Noves incorporacions

La possibilitat de fitxar jugadors que tenien contractes amb altres clubs va finalitzar el 31 de gener a les 18.00 h. Un termini que no ha set suficient per poder fitxar un porter, després de la baixa de Chechu Grana. “Estàvem pendents d’un porter, però varen anar passant les hores i no es va poder tancar. No podíem retenir a Chechu. Hem de pensar que és un jugador jove que tenia una bona oferta i que era beneficiosa pel seu futur. Per tant, des del nostre club no tancarem les portes a cap jugador que tingui una gran possibilitat per créixer. Així que vàrem esperar durant hores però no ens varen donar resposta”.

Ferrer, ha explicat que a pesar d’això encara es poden fitxar jugadors que tinguin fitxa professional però que es trobin actualment sense club. Per aquest motiu, ha informat que no tanquen el mercat i que la primera opció ara serà reforçar l’equip amb un nou porter.

Per altra banda, també s’està tancant l’acord amb un altre jugador que podria convertir-se amb nou futbolista del club en les pròximes hores.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.