Hi ha Javi Rosa per estona

0
1025

Ens complau anunciar la renovació d’un dels jugadors més carismàtics de la plantilla del primer equip, Javi Rosa (Múrcia, 10/07/1984). El defensa de 33 anys i la SD Formentera han arribat fàcilment a l’acord de continuïtat per a la temporada 2018/19 després d’haver-se reunit ambdues parts.

Rosa, ha set un dels jugadors més valorats de la temporada a Segona B i ha demostrat sempre el seu compromís per la samarreta del Formentera. Des de la Direcció Esportiva del club manifesten la seva satisfacció: “Estem molt contents per la renovació de Javi Rosa. És un jugador que aporta molt futbolísticament i una persona que fa grup al vestuari. Valorem positivament el seu interès per seguir a Formentera i estem encantats que segueixi amb nosaltres”.

Javi Rosa no podrà començar la temporada a causa del trencament de dos lligaments del genoll dret; lligament creuat anterior (LCA) i lligament lateral interior (LLI). Una lesió que l’obligarà a passar per quiròfan. A l’espera d’una data per l’operació, es descarta per complet que pugui iniciar la temporada 2018/19 amb l’equip.

Enhorabona Javi, i molts d’ànims en la teva recuperació!

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.