Un jugador elèctric

0
2250

Arriba un nou fitxatge sub-23 per al primer equip de la SD Formentera. Es tracta de Javi Muñoz Martín (Torrent, València, 26/01/1999), migcampista de 19 anys procedent de l’equip Juvenil “A” del Villarreal CF, que milita a Divisió d’Honor. El jove jugador, després de finalitzar la lliga juvenil va promocionar al Roda, filial del Villarreal CF, que competeix a Tercera Divisió.

Muñoz, serà contractat per una temporada amb possibilitat de renovació si s’aconsegueix l’ascens a Segona B.

El seu passat esportiu s’inicia a l’equip del seu poble, Torrent. En l’etapa infantil va fitxar pel futbol base de la UD Levante on hi va jugar els dos anys d’infantil, els dos de cadet i dos de juvenil. Poc després va fer el salt a l’equip Juvenil del Villarreal CF, que competeix a Divisió d’Honor. La temporada següent, Javi Muñoz, va promocionar al Roda, filial del Villarreal CF, i va acabar jugant a Tercera Divisió a les ordres de Pepe De La Sagra.

El Director Esportiu de la SD Formentera, José Quereda “Pirri”, destaca del nou jugador el seu recorregut futbolístic, a pesar de la seva joventut: “Javi Muñoz té una trajectòria i una formació esportiva i personal que valorem molt. Són 6 anys a la UD Levante i 2 al Villarreal CF, i tants anys a aquestes cases no és fàcil. Javi, té 19 anys i deixa enrere ja l’etapa juvenil. Tot i tenir la possibilitat de continuar al Villarreal CF o al Roda, el seu filial, creiem que a Formentera és el millor lloc perquè pugui créixer com a professional”.

Segons Pirri, és un jugador amb molta qualitat i projecció: “Javi Muñoz és un futbolista que adquireix responsabilitat al mig del camp. Vol la pilota, fa moure a l’equip i té molta capacitat per associar-se. És un jugador elèctric, vistós i molt participatiu al joc. Encara que sigui molt jove, ens aportarà un salt de qualitat al centre del camp i estic segur, i convençut, que serà una de les revelacions de la temporada”.

Javi Muñoz ha set un dels jugadors que més ha interessat des del primer moment que s’ha posat el seu nom a sobre la taula. “Ivan Gómez el coneix de l’època al Levante. És un jugador en el qual va fer molt èmfasi perquè vingués. La confiança dipositada en Javi Muñoz és gran i les expectatives són molt altes perquè és un futbolista que cada any ha destacat i sempre ha set titular indiscutible”, explica Pirri.

Des de la Direcció Esportiva del club s’ha celebrat el seu fitxatge i s’agraeix la bona predisposició del seu representant, Sergio Barila: “Javi Muñoz i el seu agent, han donat el vistiplau a l’operació fa uns dies. El seu representant es va reunir amb mi a Eivissa per tractar els detalls de la seva incorporació. Es tracta d’un jugador important, amb molt futur i ens agrada que el seu rodatge sigui amb nosaltres. Sabem que Javi Muñoz tenia altres propostes de filials per poder triar, però el fet que vulgui jugar aquest any a la SD Formentera ens fa sentir orgullosos. Quan un agent de la categoria i prestigi de Sergio Barila té un jugador com aquest, no és per qualsevol motiu, i per això li agraïm moltíssim les facilitats que ha posat des del primer moment per poder portar aquesta operació a bon port”, ha detallat, José Quereda “Pirri”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.