¡Enhorabona a tothom!

0
509

Esportistes i equips de la ciutat d’Eivissa han rebut aquesta tarda un reconeixement del Patronat Municipal d’Esports pels seus assoliments durant la temporada 2021/2022. L’entrega de premis s’ha celebrat al saló d’actes de la seu de la Universitat de les Illes Balears i l’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, i el regidor d’Esports, Jordi Salewski, han estat els encarregats de lliurar els corresponents reconeixements.

El Patronat d’Esports ha reconegut les medalles d’or, plata o bronze aconseguides a un Campionat d’Espanya per esportistes individuals i la proclamació com a campions de Balears o podi en un Campionat d’Espanya per clubs o equips  de qualsevol disciplina, al llarg de l’última temporada.

Els esportistes individuals premiats han estat Javier Vergara i Indre Barkute, de Ibiza Half Triatló, en reconeixement a la medalla de bronze aconseguida en el Campionat d’Espanya Triatló Sprint i medalla d’or al Campionat d’Europa Acuatló, en la categoria PTS2 i a la medalla de bronze al Campionat d’Europa de Triatló Mitja Distància respectivament; Carlos Roselló, medalla de plata en la Copa d’Espanya Classe ILCA 7 de vela; Jorge León, medalla de plata aconseguida al Campionat d’Espanya de Trail Mitja de Trideporte.

A la disciplina de Lluita Grappling, Vicente Pizarro, medalla de plata en el Campionat d’Espanya en la categoria màster 92kg; Marc Arias, medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de Lluita Olímpica en la categoria sub-20 61kg; Vicente Costa Ribas, medalla d’or en el Campionat d’Espanya de Lluita Grappling en la categoria màster 77 k.

Quant a Lluita Lliure, Daniel Guasch, medalla d’or del Campionat d’Espanya de Lluita Lliure en la categoria cadet 50kg; Justine Mulet, medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de Lluita Lliure en la categoria cadet 57kg; Jordi Marí, medalla de plata en el Campionat d’Espanya de Kickboxing Light Contact a la categoria junior -69kg y Bronce Point Fight a la categoria junior -69 kg; Nicolas García; medalla d’or en el Campionat d’Espanya de Kickboxing (Point Fight) i  medalla de plata( Light Contact) en categoria cadet +69kg; Gabriela E. Dorado Kuzmanova, medalla d’or aconseguida en el Campionat d’Espanya de Kickboxing (Kick light) en categoria cadet +65 kg; Selena G. Damache,  medalla de plata en el Campionat d’Espanya de Kickboxing (Kick Light) i la medalla de bronze categoria cadet 60kg (Point Fight); Ainara García,  medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de Kickboxing (Light Contact) en categoria Junior + 65Kg.

A tiro amb arc, els premis individuals han estat per Toni Roig,  medalles d’or i de bronze al Campionat d’Espanya Cadet d’Arc Recurvat en sala i al aire lliure; Marc Roig; medalla de plata aconseguida en el Campionat d’Espanya menors de 14 anys d’Arc Recurvat en Sala.

Mauro García-Valles, del Club Atletisme Pitiús, ha rebut el reconeixement a la medalla d’or de 1500 m llisos aconseguida al Campionat d’Espanya d’Atletisme Sub-18; César Rodríguez, també del Club Atletisme Pitiús per la medalla d’or de 3000 m obstacles al Campionat d’Espanya d’Atletisme Màster 45.

A la modalitat de bàdminton, els premis individuals han estat a Carmen María Jiménez, dos medalles d’or i bronze aconseguides al Campionat d’Espanya Individual Dobles Femení Sub 17 i al Campionat d’Europa Junior per equips de bàdminton; Macarena Izquierdo, dues medalles d’or aconseguides al Campionat d’Espanya Dobles Sub-17 de bàdminton;  Ramón Rovira, tres medalles d’or i plata aconseguides al Campionat d’Espanya Individual i Dobles Sub-17 i al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Cadet de bàdminton;  Nacho Francés, medalla de plata aconseguida al Campionat d’Espanya Dobles Masculí Sub-17; Ismael Oballe, medalla d’or aconseguida al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Cadet de bàdminton; Elba Riba, medalla de bronze al Campionat d’Espanya Dobles Mixts Sub- 11 de bàdminton; Tomás Coll, medalla de bronze al Campionat d’Espanya Dobles Mixts Sub- 11 i Marc Martín Tur, medalla de plata al Campionat d’Espanya Dobles Sub- 19. Tots ells de l’Ibiza Bàdminton Club.

També han estat premiats, del Club Bàdminton Pitiús,  Victoria Gutiérrez, medalla d’or al Campionat

d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Cadet de bàdminton;  Sofía García, medalles d’or i bronze al Campionat d’Espanya Dobles i Individual Sub-15 i  María García, per les dues medalles d’or aconseguides al Campionat d’Espanya Individual i Dobles Sub-13.

Jonás Souto, ha rebut el premi de la modalitat de billar per la medalla de bronze aconseguida en el Campionat d’Europa per equips amb la selecció d’Espanya i com campió d’Espanya absolut de Billar.

Per equips, el Patonat d’Esports també ha fet llirament dels reconeixements a l’equip juvenil masculí Pellià S.A. Handbol Club Eivissa pel títol de Campió de Balears; a l’equip juvenil femení Safragell Ibiza Handbol Club Eivissa, en reconeixement al títol de Campió de Balears. En Tir amb Arc, a l’equip Arc Recurvat Masculí Eivissa Patrimoni de la Humanitat del Club S’Arc d’Eivissa, per la medalla de plata aconseguida en el Campionat d’Espanya de 2022.

En Atletisme al Club Atletisme Pitiús, campió de Balears de Cross per Clubs sub-14. A la modalitat de natació, s’ha premiat al Duet Lliure i Duet Tècnic Absolut del Club Natació Eivissa, per les tres medalles d’or aconseguides als Campionat Balears d’Hivern i d’Estiu de Natació Artística; al Combo Mixt Absolut del Club Natació Eivissa, per la medalla d’or al Campionat Balear d’Estiu de Natació Artística; al Duet Lliure del Club Natació Eivissa per la medalla de bronze del Campionat d’Espanya Aleví Promoció d’Hivern de Natació Artística; al Combo Aleví del club Sincro Ibiza, per la medalla d’or del Campionat de Balears d’Hivern de Natació Artística; a l’equip Junior Highlight del club Sincro Ibiza per la medalla d’or al Campionat de Balears d’Hivern de Natació Artística; al Duet Mixt Aleví del club Sincro Ibiza, en reconeixement a la medalla d’or aconseguida al Campionat de Balears d’Estiu de Natació Artística i a l’equip Junior Highlight del club Sincro Ibiza  per la medalla d’or aconseguida al Campionat de Balears d’Estiu de Natació Artística.

Compartir
Artículo anterior¡A por el ascenso!
Artículo siguienteManu Calleja, cesado

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.