Passió per les campiones del món

0
518

El president del Consell d’Eivissa, Vicent Marí, va rebre ahir al Consell Insular una representació de la Selecció Femenina de Futbol Femení que passaran uns dies a Eivissa integrada per les jugadores Catalina Coll, Misa Rodríguez, Salma Paralluelo, María Pérez, One Batlle, Terese Abelleira, Olga Carmona, Laia Codina, Jennifer Hermoso i Alexia Putellas i el director de Marketing i Comercial de la RFEF, Rubén Rivera.

El president els ha agraït la seua presència després de casi 48 hores de viatge, i per “haver volgut venir a Eivissa en un dia en què heu fet història i saludar els eivissencs, que molts han estat hores i hores al sol, esperant-vos”. El president els ha recordat el seu stage en abril en què la Selecció va disputar dos partits amistosos, un contra Noruega i un altra contra la Xina, en què “vàrem quedar que si arribàveu a la final, tan si guanyàveu com si no, vendríeu i aquí estau, compartint la vostra alegria amb el poble eivissenc”. En aquest sentit, el president els ha demanat “que gaudeixin d’Eivissa i que carreguin piles per aconseguir molt més èxits”.

Per la seua banda, el director de Marketing i Comercial de la RFEF, Rubén Rivera, ha agraït “al president i als alcaldes que s’hagi complit la seua promesa” i ha destacat “aquelles que són valentes i després de 48 hores de viatge no s’han volgut perdre ser avui a Eivissa”.

Finalment, la jugadora Jennifer Hermoso ha volgut destacar “l’energia d’aquesta illa que ens ha portat molta sort i ens ha permès dur aquesta Copa”. Igualment ha destacat la gran presència de jugadores a qui s’ha dirigit explicant que “teniu un futur molt polit i si voleu podeu ser professionals”.

Per acabar, el president del Consell d’Eivissa els ha entregat una escultura de la Deessa Tanit per commemorar aquesta recepció i una bossa de platja feta a ma pel dissenyador Adlib K de Kose Kose, cosmètica feta a ma de l’artesana Mel Ibiza i una polsera d’un botó pagès de fet-a-ma.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.