Des de la SD Formentera ens complau presentar a Samuel San José Fernández (Santander, Cantàbria, 1 de març de 1984) com a nou Coordinador General del club. Es tracta d’una persona amb una àmplia experiència en el món del futbol que compta amb formació professional.

Samuel San José va arribar a la SD Formentera la temporada 2017/18 provinent de la UE Llagostera-Costa Brava com a reforç per afrontar la primera temporada de l’equip a Segona Divisió B.

El nou coordinador general es va formar en les categories inferiors del Real Racing Club de Santander, on va arribar a debutar en Primera Divisió en la temporada 2005-06 de la mà del tècnic Manolo Preciado. Compta amb una gran experiència a Segona Divisió amb equips com l’Sporting de Gijón, la Ponferradina, Las Palmas i el Racing.

Des del club, destaquem el seu lideratge dintre i fora del camp, ja que des de la seva arribada va aportar els seus coneixements en el desenvolupament tant del primer equip com del futbol base.

Els seus principals objectius al capdavant de la coordinació esportiva de la temporada 2018/19 seran potenciar la formació de futbolistes del planter de la nostra entitat esportiva i fomentar la cooperació entre les diferents àrees del club.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.