Abracadabra

0
1267

Fem oficial el fitxatge d’Alejandro Forner Fernández, “COLAU” (Faura, València,29/08/1996), migcampista de 22 anys procedent de la UD Levante Atlético (2aB), encara que l’última temporada va jugar cedit a l’Olímpic de Xàtiva (Tercera G-6).

Es tracta d’un jugador molt esperat i sol·licitat des del cos tècnic. “És un fixatge molt desitjat i que volia el míster a tota costa. És un jugador al qual coneix molt bé, de la seva etapa al Llevant, i ha estat pendent d’ell en els últims anys. Estem parlant d’un futbolista totalment desequilibrant. És ràpid, hàbil i elèctric. Un jugador de molt nivell i estem segurs que la SD Formentera serà el seu trampolí per al futbol d’elit, perquè ho té tot de cara per arribar molt alt”, ha explicat José Quereda “Pirri”, Director Esportiu de la SD Formentera.

Colau, va ser una de les principals peticions d’Ivan Gómez Roa des del principi de la planificació d’aquesta temporada, però el jugador tenia contracte amb la UD Levante i diverses ofertes de Segona B a sobre la taula. Tot i això, la proposta esportiva del Formentera li pareixia motivadora. Segons explica el Director Esportiu “Pirri”: “És cert que Ivan Gómez des del principi estava il·lusionat amb aquest jugador i durant l’estiu ha estat desitjant que pogués venir. Tant a ell com al seu agent, Sergio Barila, se sentien atrets per la nostra proposta futbolística des del principi, tot i que no érem de Segona divisió B. Pensàvem que finalment no el tindríem, però en les últimes tres setmanes vàrem començar a parlar de manera més intensa. Era una possibilitat única de poder comptar amb un jugador d’aquest nivell que ens farà fer un salt de qualitat important en la plana esportiva”.

A pesar de la voluntat mútua per convertir a Colau en jugador de la SD Formentera, el seu fitxatge no ha set gens fàcil. “Per fi s’ha tancat el fitxatge. El fixatge que més ha costat de fer, per la situació. El míster, el president i la junta directiva, el jugador i el seu agent, Barila, han col·laborat al màxim perquè Colau pugui a dia d’avui ser jugador del Formentera. Colau, feia dues setmanes que estava esperant la nostra resposta, ja que teníem el pressupost tancat i no ens volíem sortir del nostre límit, però entenem que en tots els sentits era una operació beneficiosa pel club”, ha afirmat José Quereda “Pirri”.

Tot i la seva joventut, el nou jugador roig i negre té experiència en el món del futbol tant a Tercera Divisió amb l’Olímpic de Xàtiva i la UD Alzira, com a Segona B amb la UD Socuéllamos i la UD Levante Atlético.

Aquest estiu, el jugador va iniciar la pretemporada amb el filial de la UD Levante, que competeix a Segona B, ja que tenia contracte amb aquell club, però li varen restringir a finals del mes d’agost a causa dels canvis que es varen produir amb la nova direcció esportiva del club.

Des de la SD Formentera s’ha apostat per seguir insistint per incorporar a aquest magnífic jugador, i finalment, s’ha pogut contractar. “A vegades el futbol és qüestió de sort i no només de treball, també depens de les persones que hi ha a cada club. Hi ha qui treballa per tenir la sort de cara, i també qui no treballa i se la troba. A nosaltres ens agrada treballar, creiem amb el que fem i Colau s’adapta a tot allò que volem i podem fer. Estic segur que l’afició gaudirà d’un jugador que serà Top a la Tercera Divisió Balear”, ha destacat Pirri.

Està previst que el nou jugador s’incorpori aquest divendres, 21 de setembre, a la disciplina del club, encara que probablement no entrarà en la pròxima convocatòria d’Ivan Gómez Roa per al partit contra el CD Felanitx.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.