Súper fitxatge

0
1226

La Direcció Esportiva de la SD Formentera segueix a ple rendiment per tal de confeccionar una plantilla competitiva per a la pròxima temporada que disputarà a Tercera Divisió. L’última incorporació que s’ha pogut tancar a principis d’aquesta setmana és el fitxatge de Víctor Ruiz Abril (Utiel, València, 02/11/1993). Un extrem dret de 24 anys que arriba procedent del Deportivo Yeclano que milita al Grup XIII de Tercera Divisió. Fútbol Pitiuso va avançar ahir en exclusiva que el club roig i negre tenia lligat al futbolista.

Es tracta d’un fitxatge molt aplaudit i desitjat des de la direcció del club. “Víctor Ruiz és el fixatge que més hem perseguit durant l’estiu. Des que va començar playoff d’ascens, era el jugador que volíem. Vàrem esperar que acabés la temporada per poder parlar amb ell i li vàrem transmetre el nostre gran interès perquè vingués a la SD Formentera. És un futbolista amb un grau de qualitat molt alt. Sense dubte, és un molt bon fixatge per al nostre equip, i tot i que el nivell de la plantilla ja és molt alt, amb Víctor Ruiz encara ho serà més”, ha manifestat el Director Esportiu, José Quereda “PIrri”.

El passat esportiu de Víctor Ruiz comença amb només 6 anys d’edat a la pedrera del CD Utiel. En l’edat juvenil va fitxar per al futbol base del València CF, i li va servir per seguir formant-se com a futbolista. Però només una temporada després, l’equip del seu poble, l’Utiel, el va tornar a recuperar per al primer equip que competia a tercera divisió.

Amb el CD Utiel va realitzar dues grans campanyes que li varen obrir les portes de Segona B. Va ser amb l’Olímpic de Xàtiva, a la temporada 14/15, on va completar una temporada excel·lent.

La seva qualitat va despertar l’interès de grans clubs i va ser el València Mestalla qui es va fer amb els seus serveis. Al filial che, dirigit per Curro Torres, va adquirir molt protagonisme, encara que només hi va jugar una temporada.

El seu següent destí va ser la UD Alzira, de Tercera Divisió, a la temporada 16/17.

L’última campanya, 17/18, Víctor Ruiz va liderar l’equip del Deportivo Yeclano a Tercera i va ser un dels jugadors més destacats de l’equip murcià. Va jugar 39 partits, dels quals 37 varen ser com a titular, i va finalitzar la lliga en segona posició. Ruiz, va estar a prop de tornar a la divisió de bronze en la fase d’ascens, on el Yeclano va caure en la darrera eliminatòria contra l’Atl. Sanluqueño.

Sense cap dubte, un jugador de gran nivell que arriba a Formentera per donar un salt de qualitat a la plantilla d’Ivan Gómez Roa. Segons apunta el Director Esportiu, Pirri, el fitxatge de Víctor Ruiz ha set el més complicat fins ara: “Tenim la sort que aquest jugador no ha prioritzat els diners. Sap on ve i en quines condicions, i per a nosaltres això era fonamental. Fins fa dos dies tenia dues bones propostes de Segona B per decidir, i altres de tercera econòmicament molt fortes, i entenc que eren temptatives per a tothom. Però si ell fos un jugador que pensés més en l’aspecte econòmic que en l’esportiu, aquest fixatge seria inviable. Portàvem moltes setmanes esperant a aquest jugador i ens arriscàvem a perdre’l, però ha valgut la pena esperar. Era una petició d’Ivan Gómez gairebé d’ençà que va agafar les regnes de l’equip”.

El principal factor per a la decisió de Víctor Ruiz de venir a Formentera ha set l’entusiasme que hi ha al voltant del projecte esportiu del club roig i negre i la proximitat amb la seva família. “Estem a prop de València, que és on viu la seva família. Amb la condició de resident a Formentera, podrà anar sovint veure’ls. A més, li motiva la idea esportiva d’Ivan Gómez i el fet d’entrenar als matins és un factor important per ell. Té la il·lusió i el repte de millorar la campanya que va fer amb el Yeclano i té l’espina clavada de no haver pogut pujar a Segona B. Farem tot el estigui a la nostra mà perquè tant Víctor com els seus companys es trobin com a casa, ja que ara Formentera és casa seva”, ha explicat Pirri.

Les característiques tècniques de Víctor Ruiz són la verticalitat i gran qualitat com a futbolista. Té un bon 1×1 i té gol, a més de ser un gran assistent. La seva posició és atacant i sol desenvolupar la seva funció a la banda dreta, encara que també pot ocupar la posició de mitja punta.

Està previst que Víctor Ruiz s’incorpori a la disciplina del club aquesta mateixa setmana.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.