Obrin pas a Agus

0
1146

Des de la Direcció Esportiva del club informem que el jugador Agustín Ojeda Bande “Agus” (Argentina, 10/10/1988) seguirà sent jugador de la SD Formentera, amb opció a una temporada més si s’aconsegueix l’ascens a Segona B.

Agus, va arribar a la SD Formentera a l’estiu de 2016, sota la direcció de Tito García Sanjuán. En aquella temporada, 2016/17, va ser un dels jugadors de la plantilla amb més minuts i un dels artífexs de l’ascens a Segona B. De fet, Agus, va marcar el gol que va certificar l’ascens en el partit disputat a Ibaia contra el Deportivo Alavés “B”.

La temporada anterior a la categoria de bronze, Agus, a més de ser un dels capitans de l’equip, també va ser un dels jugadors més destacats de l’equip i va jugar un total de 1.915 minuts en els 33 partits que va disputar entre lliga i Copa del Rei.

La renovació d’Agus s’ha rebut amb satisfacció des del club. “És una renovació que s’ha fet esperar. Considerem que Agus Ojeda ha de ser important i protagonista dins del projecte. L’Agus compleix amb els requisits tant esportius com personals i sobretot econòmics per poder estar a la SD Formentera. És un jugador generós dintre del camp, és un bon company de grup i s’ha guanyat la renovació. Personalment, estic contentíssim per haver pogut arribar a un acord”, ha declarat José Quereda “Pirri”.

A pesar que l’interès de continuïtat era mutu, ha set una negociació difícil. “L’acord el teníem fa 15 dies, però el jugador va demanar uns dies perquè alguns equips de Segona “B” s’havien interessat en ell. És normal que el jugador volgués escoltar ofertes de superior categoria. Això jo ho entenc i li vaig fer saber a ell. En tot moment hem recolzat el pensament d’Agus de voler jugar a Segona B i ell ens va donar la seva paraula que si jugava a Tercera, seria a la SD Formentera. Teníem clar que si havíem d’esperar a un jugador, era a ell, per tot allò que aporta a l’equip”, ha explicat el Director Esportiu, Pirri.

Per aquest motiu, la renovació d’Agus s’ha fet amb algunes condicions. Pirri, ha anunciat que des del club no es retindrà al jugador si li surt alguna oferta d’algun club de categoria superior abans de la temporada o, fins i tot, en el mercat d’hivern: “Estem oberts a què si algun club de Segona B li fa una proposta a Agus abans de tancar el mercat d’estiu, el deixaríem marxar, si és el que ell volgués. Té la meva paraula i ara no penso en aquesta opció. Ara mateix, Agus Ojeda és 100% jugador de la SD Formentera i és l’únic que m’importa i preocupa. No retindrem a cap jugador que no vulgui estar aquí, ja que tenim la sort de cada dia tenim moltes possibilitats de poder incorporar jugadors que ens agraden. Uns per als seus salaris i altres perquè volen a jugar a Segona B, no els podem tenir, però sabem on està el nostre mercat i el nostre límit. Això és el que realment valorem i dominem”.

Enhorabona i molta sort, Agus!

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.