Setè de cavalleria

0
764

El setè fitxatge del Formentera per a la temporada 2022/23 es diu Jaime de la Marinas Gil, (València, 27/09/2000), futbolista de 21 anys que arriba procedent del RCD Mallorca B, que en l’última temporada ha guanyat la lliga de 3ª RFEF i ha aconseguit l’ascens a 2ª RFEF.

Un jugador que ofereix diverses possibilitats en la zona defensiva: “És un central o mig centre defensiu amb bones condicions tècniques per a participar en l’inici i elaboració de les jugades, amb bon físic i joc aeri”, ha apuntat l’entrenador Míchel Alonso.

Per la seva banda, Jaime de las Marinas, desembarca a l’illa motivat pel nou repte professional que se li presenta: “Em sent amb moltes ganes de poder afrontar un nou projecte tan il·lusionant i ambiciós com el que representa el Formentera. Ho veig el lloc perfecte per a guanyar experiència en la categoria i continuar creixent com a jugador. Després de la trucada del míster i la seva visió de veure futbol i la seva mentalitat, no vaig tenir dubtes que aquest era el lloc perfecte per a mi”.

TRAJECTÒRIA ESPORTIVA

 Jaime de las Marinas, va començar a practicar futbol des de ben petit a un club de barri de la seva València natal, el CD Serranos, en el qual hi va jugar fins a la categoria Infantil.

Va ser aleshores quan es va vincular a les categories inferiors del València CF, on va continuar formant-se fins als dos primers anys de juvenils. El tercer any en categoria el va completar amb el CF Torre Levante.

Les últimes 3 temporades, de las Marinas, ha crescut com a futbolista al RCD Mallorca B que ha competit a 3a Divisió. Les xifres del nou jugador del Formentera en l’últim curs esportiu són les següents:

  • 2.809 minuts disputats
  • 33 partits convocat
  • 31 partits de titular
  • 1 gol

 

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.