La SD Formentera informa que la 13a incorporació per al primer equip és Álvaro Salinas García (Albatera, Alacant, 10/01/1996), davanter de 26 anys que arriba procedent de la Penya Deportiva de Santa Eulària.

“Es tracta d’un davanter que ens aportarà mobilitat i varietat en l’atac, tant en el joc associatiu com per la seva capacitat d’anar a l’espai. Amb característiques per a jugar sol o amb un altre company”, ha destacat el tècnic Míchel Alonso.

El jugador, per la seva banda, arriba motivat pel projecte formenterer: És un equip que està fent les coses bé aquests últims anys i la trucada de Míchel ha estat clau per a venir aquí. Li agraesc la confiança dipositada en mi i ens deixarem tot perquè sigui un gran any per a tots!”, ha manifestat Álvaro Salinas.

TRAJECTÒRIA ESPORTIVA

Salinas va iniciar-se en el futbol amb només 5 anys d’edat a l’equip del seu poble, el C.F. Albatera Sporting, on va completar la primera etapa formativa.

Posteriorment, va fitxar pel Kelme CF on va entrar en edat aleví i va continuar formant-se com a esportista fins els dos primers anys de juvenil competint a Divisió d’Honor.

La següent destinació de Salinas va ser l’Hércules CF on hi va estar durant 4 temporades. Va entrar en l’últim any de juvenil i ho combinava amb l’equip filial.

Les tres temporades restants les va competir com a jugador del primer equip del club alacantí a Segona B.

En la temporada 2019/20 va fitxar per la UE Olot, també de Segona B, on hi va jugar durant dues temporades (fins 2020/21) sumant 48 partits disputats i marcant 8 gols.

En l’últim curs esportiu, 2021/22, va arrencar la temporada jugant al CD Teruel, al grup 3 de Segona RFEF, i en el mercat d’hivern va venir a les Pitiüses per enrolar-se amb la SCR Penya Deportiva.

Les xifres de Salinas en l’última campanya són:

  • 906 minuts disputats (433 amb el Teruel i 473 amb la Penya Deportiva)
  • 25 partits jugats (12 amb el Teruel i 13 amb la Penya Deportiva)
  • 3 gols amb la Penya Deportiva

El nou jugador roig-i-negre ja es troba a les ordres de Míchel Alonso i ha iniciat la pretemporada amb la resta de la plantilla.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.