El futbol de Vila, de la mà

0
513

La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Eivissa, Ana Ferrer, i representants dels cinc clubs de futbol del municipi (UD Ibiza, CD Ibiza, CD Insular, CF Ràpid i Inter Ibiza) han firmat avui, al Patronat d’Esports, un pacte impulsat pel Consistori per promoure els valors de l’esport.

“Volem agrair als clubs el consens que ha fet possible la firma d’aquest pacte, que prioritza el respecte, la cooperació i, sobretot, el benestar dels nostres jóvens esportistes per construir els fonaments d’un futur brillant del futbol del municipi”, ha manifestat la regidora d’Esports.

Els representants de les entitats que han assistit a la firma del pacte al Patronat d’Esports són:

UD Ibiza: Carlos Ausell.

CD Ibiza: Antonio Marí.

CD Insular: Soledad Sala.

CF Ràpid: Manuel Coronado.

Inter Ibiza: Lucía Ibarra.

L’objectiu d’aquest acord impulsat per l’Ajuntament d’Eivissa, que consta de set punts, és proposar un pacte per als clubs de futbol del municipi d’Eivissa, amb la finalitat de promoure els valors de respecte, cooperació i equitat en l’esport, a més de destacar un esdeveniment important.

També es vol promoure un ambient de respecte mutu entre tots els membres dels clubs, incloent-hi jugadors, entrenadors, àrbitres i aficionats, així com fomentar la cooperació per a promoure el desenvolupament del futbol local i la col·laboració en iniciatives comunes.

A més, s’ha acordat tenir cura i manteniment de les instal·lacions esportives municipals, així com un pacte de col·laboració en el futbol base (Sub 12) i fixar el límit d’entitats.

Per acabar, l’Ajuntament d’Eivissa i les cinc entitats també han acordat promoure la participació de nens i nenes de famílies amb dificultats econòmiques o amb diversitat funcional, l’impuls del futbol femení i l’organització del Trofeu Festes de la Terra.

“En definitiva, amb aquest pacte amb els cinc clubs de futbol del municipi l’Ajuntament d’Eivissa vol reforçar la comunitat esportiva i contribuir al desenvolupament positiu dels i les esportistes, així com de la societat en conjunt”, ha conclòs Ferrer.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.