Manolo González: “No aparco mai l’autobús al camp”

7
1612
Manolo González manté que "l'eliminatòria ens la jugarem en cada minut" (Foto: www.ceeuropa.cat).
Manolo González manté que “l’eliminatòria ens la jugarem en cada minut” (Foto: www.ceeuropa.cat).

futbolcatalunya.com És dels tècnics que més ha calat al futbol català. Treballador, documentat, incansable, insaciable… si seguim afegint etiquetes sortirà Manolo González. Sempre ha estat així. No comparem amb ningú perquè Simeone, el ‘petit’ Simeone’, és un símil molt fàcil i les possibilitats són diametralment diferents. Ara s’ha obstinat a posar a un meravellós barri en el mapa de la 2ª B.

Manolo González sap que el seu equip ‘morirà’ en l’intent. Aconseguiran l’èxit o cauran, però ho faran després d’haver donat fins a l’última gota d’esforç. No és un tòpic, sinó que ho diu la realitat d’una Montañesa que té els seus propis enemics als despatxos polítics del seu al voltant. Ningú podria permetre que una entitat (moltíssims equips) juguessin a la gespa més impresentable del futbol mundial. Malgrat tot això, la ‘Monta’ de Manolo i de l’il·lustríssim Llamas vol pujar a 2ªB.

“Ara veig a l’equip molt millor que al llarg de la segona volta, de debò. Hi han hagut ocasions en que només hem tingut a dotze o tretze xavals (Pobla, Ascó..), però ara estan com a ‘motos’”, comenta a Futbolcatalunya el tècnic un dimarts a la nit en el qual aprofita “per prendre forces i estudiar una mica al rival”, un Formentera amb Lluís Elcacho al capdavant. “Sé que ha parlat de nosaltres encara que no el vaig poder escoltar. Nosaltres hem descansat dilluns i dimarts i aquest dimecres començarem a parlar”.

I començaran a dir que “són partits de 180 minuts” i començaran a recordar que l’afició de la Monta “és un luxe” especialment aquesta Penya Hueco “a qui tant li devem”. Aquest suport de la penya i de tota l’afició és “clau perquè ens ho posen més fàcil. Amb ells i amb aquest grup humà, que és espectacular, tot és molt més fàcil”. Manolo González, l’únic gallec (Folgoso do Caurel) que té l’accent més català del món, manté que “l’eliminatòria ens la jugarem en cada minut” i creu que “passarà qui menys errors cometi. Jo sempre crec que guanyarem, per descomptat, sense que això vulgui dir que no respecti al màxim a tots els rivals”.

Aquest va ser el detall fonamental per sortir “a Paterna a per totes des del principi. No ho esperaven i vam sortir a per la victòria, com sempre ha fet aquest equip, que porta només 7 derrotes en 44 partits”. Impressionant dada la que aporta l’entrenador d’una Montañesa a qui “ja ens col·loquen a segona B molt ràpid. No sé si això és bo o és dolent, però que ja donin per descomptat que estarem a segona B és córrer molt. Anem a intentar guanyar, no hem encaixat molts gols aquesta temporada i això és el que volem ara aconseguir també i, encara que tots els partits són diferents, crec que serà tan dur per a nosaltres com para ells”.

Manolo González, que combina el futbol amb el seu treball professional com a xofer a TUGSAL, farà com sempre. “Jo no aparco mai l’autobús al camp, sinó que sortim a guanyar i el presi ens ha dit que tenim llicència per pujar a segona B. Així que perseguirem aquest objectiu”

7 Comentarios

    • Si viviu a formentera i sou dels grans aficionats al formrntera i a aquesta illa no aniria gens malament q aneu aprenen un poc mes de la nostra cultura e intenteu una millo integracio a aquesta sacietat aprenen la nostra llengua…

  1. Els que viuen aqui fa anys i no s’integren: estudiar un poco xato? tu estudia algo de modales tmb que te hara falta!!

    • Jo he estudiat molts anys i segueixo fent-ho. Conec perfectament la teva llengua encara que no es la meva materna. Tu t’has preocupat una miqueta alguna vegada pel lloc on vius? La seva cultura? Les seves tradicions? Aaahhhh que nomes t’importa el sou que en treus. Segueix aixi patxote!

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.