La SD Formentera va celebrar el dissabte 18 de novembre l’assemblea de socis/es del club on es va fer un repàs de la temporada anterior (2016/17) i es van presentar els comptes que afrontarà la nostra entitat per a la temporada actual 2017/18.

La trobada va reunir una quinzena de socis, en gran part membres de la Junta Directiva, i aprovaren per unanimitat tots els punts de l’ordre del dia que es varen tractar.

El President del club, Xicu Ferrer, va fer un repàs de la gestió del projecte esportiu de la temporada 2016/17 on s’aconseguiren les màximes fites esportives de la nostra entitat.

 • Ascens a Segona Divisió B
 • Títol de Campió Tercera Divisió
 • 1/16 Copa del Rei contra el Sevilla FC

Ferrer, va mostrar la seva satisfacció per la bona vitalitat esportiva de totes les categories de la SD Formentera, que actualment compta amb 13 equips i 230 jugadors inscrits.

Els equips que conformen la SD Formentera són:

 1. Segona B
 2. Regional Preferent
 3. Juvenil
 4. Cadet
 5. Infantil
 6. Aleví A
 7. Aleví B
 8. Benjamí A
 9. Benjamí B
 10. Benjamí C
 11. Prebenjamí A
 12. Prebenjamí B
 13. Escoleta (No competeix)

El president va explicar que el projecte esportiu segueix en bon camí i que l’objectiu ara mateix és consolidar-lo. També fa fer especial èmfasi amb la contractació de nou personal; Coordinador Futbol Base i Secretària, la posada en funcionament de la nova plana web (sdformentera.es) i els títols aconseguits en el futbol base en la temporada 2016/17:

Equip Benjamí B, Campió de la lliga de la seva categoria
Equip Benjamí A, Campió Segona regional
Equip Prebenjamí, Campió de copa i subcampió de lliga 1a Regional
Equip Juvenil, subcampió de lliga i subcampió de copa

Pel que fa a la liquidació del pressupost de la temporada 2016/17, Lluís Ferrer, Vicepresident i Tresorer de la SD Formentera, va presentar els comptes amb un pressupost de 624.000€, que mostraven un superàvit de 36.124 €. Un 89% del finançament s’ha aconseguit pels recursos propis.

En la temporada actual 2017/18, Lluís Ferrer va explicar que el pressupost s’incrementarà en un 97%, arribant a 1.118.180 €, amb més d’un 70% del finançament per recursos propis. En aquest sentit, el President i el Tresorer anunciaren que enguany han augmentat les ajudes federatives i d’institucions públiques, com les del Govern Balear que atorga a tots els clubs que es classifiquin a competicions nacionals.

“Hem finalitzat una temporada increïble on hem aconseguit fites que només havíem somiat. El club va per bon camí i les xifres ho demostren. L’any passat acabàrem amb superàvit i enguany estem segurs que ho podem afrontar. És veritat que hem superat la barrera del milió d’euros, però que ningú s’espanti perquè tenim els recursos i penso que complirem bé”, explicava Xicu Ferrer, President de la SD Formentera.

En els darrers punts de l’ordre del dia es va aprovar l’increment de 10 € a la quota dels socis/es, que fixa un preu de 180 €. A pesar d’això, l’ascens a segona B ha vingut acompanyat de l’augment del nombre de socis amb un 18%, arribant a 382 abonats.

Finalment es va aprovar l’actualització de nous membres a la Junta Directiva i es va donar el torn obert de paraules, on ningú va posar cap objecció a tot el que es va presentar.

1 Comentario

 1. los mas pequeños son el futuro del club ….¡¡¡¡
  y gracias a “padres” que hacen de entrenadores la cosa va funcionando….¡¡¡¡

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.