Els joves demanen pas

0
1390

Dintre de la confecció de la plantilla del primer equip per a la temporada 2018/19, la Direcció Esportiva de la SD Formentera pretén donar més protagonisme a diversos jugadors de l’equip filial i, per aquest motiu, començaran a entrenar a les ordres d’Ivan Gomez Roa durant la pretemporada. És el cas d’Elio Moya, migcampista atacant, i el porter, John Osorio, que seguiran competint amb l’equip filial a Regional Preferent, encara que aniran convocats amb el primer equip en cas de necessitat.

Amb els dos joves futbolistes, i el ja anunciat Alejandro Mayans, són tres els jugadors del filial que de moment promocionaran al primer equip durant la temporada. Els jugadors del filial s’incorporaran als entrenaments del primer equip el pròxim dilluns, 16 de juliol, dia que comença la pretemporada, amb entrenaments que es portaran a terme a les tardes per evitar la forta calor dels matins. Una vegada passi l’estiu, els entrenaments es realitzaran en sessió matinal.

Sense cap dubte, una bona notícia pel futur dels jugadors formenterers. “Elio Moya és un dels millor jugadors formenterers que hi ha a l’illa. Ja ha debutat a Tercera, i a Segona B ho va fer l’any passat. Només la seva feina dels matins l’impedeix ser jugador del primer equip a tots els efectes”, ha destacat José Quereda “Pirri”, Director Esportiu de la SD Formentera.

Elio Moya, començarà la pretemporada amb el primer equip, però per qüestions laborals, no podrà seguir entrenant durant l’hivern. El Director Esportiu, Pirri, assegura tenir confiança cega amb ell: “No el podem tenir al primer equip tot l’any perquè treballa als matins, que és quan entrenarem després de l’estiu. Té tantes ganes de jugar, que sacrificarà les seves vacances d’enguany i es quedarà a Formentera per fer pretemporada amb el primer equip, a pesar després jugarà habitualment amb el filial”.

El cas del porter John Osorio és similar al d’Elio Moya, amb la diferència que Osorio podrà entrenar durant tot l’any amb el primer equip: “John, és un porter molt jove i ha d’evolucionar. Amb el nou cos tècnic que tindrem al primer equip i amb Edu Ortiz, al filial, estem segurs que ho farà. A més, John, és de casa, coneix el club, l’entorn i té molta il·lusió per poder entrenar cada dia i millorar al costat de Pepelu i Uri Vives, els porters del primer equip”, ha explicat Pirri.

John Osorio, serà el tercer porter del primer equip, encara que jugarà, principalment, amb el filial. Pel Director Esportiu, Pirri: “Un porter de la seva edat ha de jugar sempre i aquest any el filial serà fort i potent. John, necessita trobar una regularitat cada diumenge, ja que l’any passat al Juvenil de Divisió d’Honor de la Peña Deportiva no va tenir protagonisme”, ha explicat José Quereda “Pirri”.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.