“Tinc moltes ganes de continuar sumant partits i gols amb aquesta samarreta”

0
1002

El capità, Alberto Górriz Semper (Irún, 10/11/1992), continuarà la pròxima temporada defensant la samarreta del Formentera a Segona Divisió RFEF.

El seu carisma i lideratge l’han convertit en una de les peces fonamentals de l’equip i en un dels jugadors més estimats per l’afició.

“Feliç per la seva renovació. Parlar de Górriz, és parlar de la SD Formentera, ha donat molt al club, i estic molt content que pugui continuar donant-li. És un jugador que ens aportarà moltíssim amb les seves condicions esportives i la seva experiència”, ha manifestat el nou entrenador, Maikel Romero.

Per la seva banda, Alberto Górriz, també es mostra il·lusionat per continuar a la que considera casa seva: “Estic molt Feliç d’estar un any més aquí! És la novena temporada al club (en dos etapes) i la 3 seguida a 2a RFEF. Amb moltes ganes de tornar a competir en aquesta categoria tan complicada i continuar sumant partits i gols amb aquesta samarreta”.

TRAJECTÒRIA ESPORTIVA

Alberto Górriz, va arribar per primera vegada a l’illa a l’estiu de 2014, procedent de l’Irún “B” . Va jugar al club roig-i-negre les temporades 2014/15 i 2015/16 amb Lluís Elcacho com a entrenador.

En la temporada 2016/17, va fitxar pel Terrassa FC, però només hi va jugar la primera volta de lliga. En el mercat d’hivern (16/17), Górriz, va tornar a la SD Formentera, dirigida en aquell moment per Tito García Sanjuán, i va formar part de la plantilla històrica que va jugar la Copa del Rei contra el Sevilla FC, va guanyar la lliga de Tercera Divisió i va aconseguir l’ascens a Segona B.

En la temporada 2017/18, Alberto Górriz, va fitxar per la Penya Deportiva

De Santa Eulària i va competir a Segona B.

Va tornar a Formentera la temporada 2018/19, ja sota la direcció d’Iván Gómez Roa i, des de les hores, ha set un dels referents en atac de l’equip de la pitiüsa del sud.

En la temporada, 2020/21, Górriz, va començar amb una lesió (produïda durant la pretemporada) que el va mantenir apartat dels terrenys de joc durant tota la primera volta de lliga. Va tornar a entrar en una convocatòria a final del mes de gener de 2021 en el partit davant el Platges de Calvià en la jornada 14 i va finalitzar l’any amb 1.214 minuts disputats.

L’any 2021/22, va ser un dels millors anys del jugador basc anotant 14 gols (11 en lliga + 3 en Copa RFEF) en 35 partits disputats (33 lliga + 2 Copa RFEF).

L’última temporada, 22/23, Górriz ha estat un dels jugadors amb més minuts disputats de l’equip i el líder indiscutible d’una plantilla que va aconseguir la permanència a la categoria nacional. Els seus registres han estat els següents:

  • 33 partits (76% de quota en l’11 inicial)
  • 341 minuts disputats (el 77% dels minuts totals)
  • 3 gols (Ha participat en el 8 % dels gols de l’equip)

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.