@Noudiari / Les associacions ADAS, Aspanadif i Aemif seran les beneficiàries de les entrades corresponents al partit internacional que disputarà la selecció espanyola sub-17 contra la italiana el proper 21 de gener a l’estadi de Can Misses. Així ho ha decidit la organització d’aquesta celebració (Consell Insular i Ajuntament d’Eivissa) que ha posat a disposició de les associacions un total de 5.000 localitats per la seua distribució a canvi d’un donatiu per valor de dos euros.

Amb la col·laboració dels clubs de futbol eivissencs, les associacions vendran les entrades pels estadis i camps municipals a partir del proper dilluns, dia 12 de gener, fins el dia 19.

La decisió de cobrar una entrada simbòlica respon a la voluntat de les dos institucions d’aprofitar un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques per conscienciar la població de la important tasca que porten a terme les associacions, a més de aprofitar per recaptar fons per recolzar la seua feina.

Les entrades del partit España-Italia sub’17 seran a benefici de tres associacions sociosanitàries

@Noudiari / Les associacions ADAS, Aspanadif i Aemif seran les beneficiàries de les entrades corresponents al partit internacional que disputarà la selecció espanyola sub-17 contra la italiana el proper 21 de gener a l’estadi de Can Misses. Així ho ha decidit la organització d’aquesta celebració (Consell Insular i Ajuntament d’Eivissa) que ha posat a disposició de les associacions un total de 5.000 localitats per la seua distribució a canvi d’un donatiu per valor de dos euros. Amb la col·laboració dels clubs de futbol eivissencs, les associacions vendran les entrades pels estadis i camps municipals a partir del proper dilluns, dia 12 de gener, fins el dia 19. La decisió de cobrar una entrada simbòlica respon a la voluntat de les dos institucions d’aprofitar un esdeveniment esportiu d’aquestes característiques per conscienciar la població de la important tasca que porten a terme les associacions, a més de aprofitar per recaptar fons per recolzar la seua feina.

No hay comentarios

Dejar respuesta