Ilusiones renovadas en el San José

0
1047
Foto de familia de la Unión Deportiva San José (Foto: UD San José).
Foto de familia de la Unión Deportiva San José (Foto: UD San José).

Ahir, diumenge 3 de novembre al camp municipal de s’Arenest a Sant Josep, va tenir lloc la presentació de totes les categories de la UE Sant josep. L’esdeveniment va començar amb la desfilada i presentació de cada un dels components de les diferents categories.
Aquesta temporada el club te en les diferents categories de formació un total de 150 jugadors, a més de 50 més que formen part dels dos equips de veterans i l’equip Regional.
Tot seguit hi va haver partits d’exhibició entre l’escola de futbol i Prebanjemí B, Benjamíns i Alevins, Infantils i Cadets i un combinat de veterans i l’equip femení.
Cal esmentar el petit i emocionant homenatge que es va rendir a Inés Cardona, jugadora de l’equip femení que uns dies abans ens havia deixat per marxar a jugar amb l’equip dels àngels.
A les 14:00 horas es va iniciar el dinar de torrada popular amb una assistència d’unes 250 persones (una participació que s’ha vist afectada pel pont del cap de setmana).
Després del dinar, hi va haver una partit entre pares i entrenadors, que no cal fer-ne la crònica. Un cop finalitzat aquest partit es van fer activitas per als més petits.
Donar les gràcies a tots els assistens i als patrocinadors que cada any donen suport al club i ajuden en la formació de cada un dels jugadors que formen part del nostre club.
Moltes gràcies.

Xico Ramis, Area de comunicació de la UE Sant Josep.

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.