El director insular d’Esports es reuneix amb els clubs de futbol de l’illa per evitar “conductes inapropiades” al terreny de joc

1
1377
Un moment de la reunió.
Un moment de la reunió.

noudiari.es Aquest divendres, el director insular d’Esports del Consell d’Eivissa, Fernando Gómez, s’ha reunit amb els representants de tots els clubs de futbol de l’illa per tractar la problemàtica de les conductes inadequades al terreny de joc. “No és un problema generalitzat. S’han produït casos aïllats, però hem de tallar-los de soca-rel per evitar que vagin a més”, ha explicat el director insular.

Durant la trobada, Gómez ha explicat la col·laboració entre el Consell i el Govern en l’elaboració d’un Programa de Valors que està en procés de redacció, i que té com a objectiu eradicar les conductes negatives als terrenys de joc. Un programa que es vol posar en pràctica a tots els esports, però que posa un accent especial al futbol perquè és l’esport amb més llicències federatives a Eivissa.

A la reunió, els representats dels clubs van realitzar les seues aportacions al projecte i van demanar participar activament en el seu procés d’elaboració. Així, es va contemplar la possibilitat de que es realitzin xerrades amb els jugadors i els seus pares, una formació específica als tècnics, o la creació de la figura de l’ ‘observador esportiu’.

“Està clar que aquest Programa no es pot redactar tancat dins un despatx. Cal comptar amb les opinions dels clubs i les seues idees i aportacions són extremadament valuoses”, ha resumit Fernando Gómez, qui ha mostrat la confiança de poder crear les ferramentes com per portar endavant un projecte ambiciós i que perduri: “Volem posar les bases d’una actuació que tingui un llarg recorregut, independentment de qui governi, i que enriqueixi el nostre futbol”.

1 Comentario

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.