Jo no sóc ximple

0
1790

Des de la SD Formentera volem fer públic el nostre malestar per les crítiques poc fonamentades que l’entrenador de la UE Alcúdia, Pep Barceló, va llençar en la roda de premsa posterior al partit de la jornada 4 de Tercera Divisió que va finalitzar amb victòria del nostre equip per 2-0.

Pep Barceló, després de la derrota del seu equip, va assegurar davant els mitjans: “Hem vingut en unes condicions estranyes, pel tema del viatge. Hem arribat a les 11.25 h i ens han fet sortir a les 11.45 h. Una cosa que mai m’havia passat aquí a Formentera, sempre que havia vingut havia rebut un tracte exquisit, però no sé que ha passat avui. No sé si s’ha canviat la planificació del club, o de l’entrenador o del delegat, però ens han dit que ens fotéssim i que sortíssim a jugar en les condicions que estàvem. Bé, això només serveix perquè a nosaltres ens agrada tornar el mateix tracte que rebem i suposo que ja sabran el tracte que tindran quan vinguin a Alcúdia. Han set els justos guanyadors del partit, però no m’han agradat les formes. Això és una cosa d’anada i tornada, i ara ens toca a nosaltres”.

Aquestes afirmacions de Pep Barceló, no reflecteixen la realitat de la situació. El partit es va jugar a les 11.45 h a petició de la UE Alcúdia, perquè era l’hora que millor s’ajustava als horaris dels seus desplaçaments. L’equip mallorquí va arribar al Camp Municipal d’Esports de Formentera minuts abans de les 11.00 h, davant la mirada de molts testimonis presents a aquella hora a la instal·lació esportiva.

El nostre equip ha de fer desplaçaments cada 15 dies, la majoria dels quals són a Mallorca, i en repetides ocasions els nostres jugadors s’han hagut de canviar dins l’autobús per a poder arribar al camp preparats per a sortir a escalfar i amb la xerrada tècnica feta durant el trajecte. Tot perquè el partit comenci a l’hora puntual. Òbviament, sabem que aquestes condicions no són idònies per afrontar un partit i no les desitgem per a cap equip. Però, en el cas de la UE Alcúdia, no és el mateix. L’equip alcudienc va arribar 45 minuts abans de l’encontre, temps suficient per a fer un escalfament en condicions i estar preparats per al partit.

Tant el delegat com els directius del club, els mateixos que en les últimes 3 temporades, varen tractar de complir totes les necessitats de la UE Alcúdia va tenir a Formentera i en cap moment se’ls va dirigir a ells amb els termes “foteu-vos”.

A més, considerem que les amenaces sobre el tracte que rebrà el nostre equip en la visita a Alcúdia són absolutament fora de lloc, i les atribuïm a la impotència generada per la derrota del seu equip.

Des del club no podem deixar de mostrar la nostra sorpresa per les declaracions de Pep Barceló, ja que l’ambient de cordialitat i respecte mutu es va mantenir en tot moment durant la seva estada a Formentera. De fet, just abans d’entrar a la sala de premsa, Barceló, es va abraçar amb alguns membres de la directiva del nostre club mostrant signes d’afecte. El tarannà habitual de Barceló en les seves visites a Formentera sempre ha set molt cordial i amigable, i per això no entenem la seva actitud acusadora i falsa.

Des de la SD Formentera no volem crear polèmica ni que les relacions amb la UE Alcúdia es vegin afectades, però no tolerarem acusacions cap al nostre club quan no són certes.

Formentera, 11 de setembre de 2018.

Compartir
Artículo anteriorFestival CT7
Artículo siguientePorque yo lo valgo

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.