¡Que això no s’aturi!

0
1067

La SD Formentera informa que en el dia d’avui s’ha celebrat una Assemblea General Extraordinària en la qual s’ha informat els socis i sòcies de l’estat en què es troba l’entitat pel que fa a la seua activitat esportiva, social i econòmica.

A l’assemblea, en la que els socis i sòcies han emplenat la sala i han participat de manera activa, s’ha comunicat que el deute del club a 30 de juny de 2019 (per tant, atribuïble a temporades anteriors a l’actual) és de 233.698,20 €.

Pel que fa a la present temporada, la Junta Gestora ha informat en l’assemblea que les gestions dutes a terme durant els últims dos mesos permeten un flux de caixa que garanteix el ple funcionament esportiu i social de la SD Formentera.

De la mateixa manera, s’ha informat que l’auditoria interna realitzada determina que la causa principal
d’aquest important forat econòmic és la manca de rigor en la gestió financera de l’anterior Junta Directiva, remarcant que el model esportiu de la SD Formentera no ha estat, en cap cas, responsable de la situació econòmica actual, ja que el Club és plenament capaç de generar els ingressos necessaris per mantenir una estructura esportiva com l’actual, amb 10 equips de futbol base, un filial a regional preferent i un primer equip competiu a tercera divisió que tingui opcions de jugar playoff.

En la mateixa assemblea s’ha fet una anàlisi de la situació social i esportiva del club en la que els socis assistents han expressat els seus punts de vista exposant les fortaleses i debilitats que l’actual model representa. A l’Assemblea, els membres de la Junta Gestora han indicat que correspondrà a la propera Junta Directiva afrontar l’amortització del deute i planificar esportivament les properes temporades.

Finalment, la Junta Gestora ha informat que s’han assolit els objectius que s’havia marcat el passat 22 de desembre que eren el de garantir econòmicament i esportiva l’activitat del club fins a final de temporada i fer una foto del moment en què es troba el club perquè els socis i sòcies que vulguin fer una passa endavant i optar a la presidència del club ho puguin fer amb absolut coneixent de tota la informació. De manera que, segons s’ha informat en l’assemblea, ja es donen les condicions per convocar eleccions a la presidència de la SD Formentera, una convocatòria que està previst que es tracti a la pròxima reunió ordinària de la Junta Gestora del dimarts 10 de març.

Per acabar, la Junta Gestora ha agraït l’interès i l’assistència dels socis i sòcies a l’assemblea per conèixer de primera mà la situació del Club i els ha encoratjat a implicar-s’hi i a treballar amb passió pel seu futur.

¡Que això no s’aturi!

¡Amunt Formentera!

No hay comentarios

Dejar respuesta

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.